Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Winter vs Hairstyle

Εκτός από το αιώνιο ερώτημα "τι να βάλω πάλι σήμερα;" (εντάξει και το "τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα" και αυτό αιώνιο είναι) ένα άλλο που μας έρχεται πριν από κάθε έξοδό μας είναι και το "πώς να φτιάξω τα μαλλιά μου!" Σήμερα βρέχει, αύριο θα 'χει υγρασία και μετά πάλι κρύο.. και ζέστη. Είναι λογικό και το βάζουμε στη λίστα του *δεν πειράζει αν...* σου χαλάει η διάθεση γιατί αλλιώς έφυγες από το σπίτι και αλλιώς επέστρεψες (συνεχίζουμε εμείς!). Είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι καινούριο και που θα παραμείνει στη θέση του για πολλές ώρες ανεξάρτητα απ΄τη θερμοκρασία. Στη καινούρια σου λίστα σημείωσε τον μικρό κότσο που όλες έχουμε βολευτεί, αλλά αυτή τη φορά κάντο (όχι γιατί δεν έχεις φρεσκάρει τα μαλλιά σου με σαμπουάν) αλλά γιατί έτσι σου άρεσε. Με κορδέλες ή μια φιόγκους.
Δημιούργησε την αγαπημένη σου κοτσίδα αλλά αυτή τη φορά πρόσθεσε ένα κοκαλάκι με ιδιαίτερο σχέδιο, με στρας ή απλώς στρίψε τα μαλλιά σου σε δύο κοτσίδες και πέρνα τα μέσα σε μία νέα. Δες τη φωτογραφία και θα καταλάβεις. Πλέξε κοτσίδα (γιατί πάντα.. ΠΑΝΤΑ όμως θα είναι στη μόδα! και μια τέλεια ιδέα) ή απλώς επικεντρώσου στο να βάλεις ένα προϊόν styling κατάλληλο για λείανση. Κι αν δεν πετύχει τίποτα από τα παραπάνω... κρύψε την "bad hair day" (γιατί όλες έχουμε άλλωστε μία τέτοια) κάτω από υπέροχα, πολύχρωμα, με ενδιαφέρουσες φράσεις και πολλές γυαλιστερές πέτρες σκουφάκια. Ναι, το είπα. Και είναι το πιο ασφαλές.
*Καλή τύχη!

8 σχόλια:

Iwanna J.A είπε...

Πολύ ωραίο post! Πραγματικά αυτό το ερώτημα πώς να κάνω τα μαλλιά μου με βασανίζει καθημερινά! Πολύ ωραίες και πρωτότυπες ιδέες!!!

Ανώνυμος είπε...

Λατρεύω τις κοτσίδες, γαλλικές, αλογοουρές, γυριστές τούφες! Αλλά και το σκουφάκι μου δεν το αλλάζω τις κρύες μέρες!

Eva M. είπε...

Να ήξερα να έπλεκα κοτσίδες καλά θα ήταν! #ασχετη
Φιλάκιαααα

Pinelia είπε...

Υπέροχο post! Ειδικά για μένα που δεν ξέρω να ισιώνω-μπουκλώνω κλπ.....τα μαλλιά μου!

TheBeautyFairy είπε...

Όντως αιώνια ερωτήματα, ρούχα-μαλλιά-φαγητό!! Ένα κοκαλάκι μπορεί πραγματικά να αλλάξει όλο το χτένισμα! :)

evonita είπε...

μου αρέσουν πολύ οι φουσκωτοί κότσοι αλλά και τα λογής φιογκάκια, κορδέλες και σκουφάκια!!

Maria είπε...

Τα σκουφάκια.... Αγαπημένα και σωτήρια :D Η σίγουρη λύση!
Αν και ή αλογουρές είναι ή αγαπημένη μου λύση για εκείνες τις "bad hair days"

Anastasia είπε...

Yπεροχο ποστακι!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments