Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Έχεις μήνυμα.. αγάπης!

Πλησιάζει η 14η Φεβρουαρίου και μη σφυρίζεις αδιάφορα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμηθείς τα μικρά εκείνα πράγματα που σε κάνουν να αγαπάς το αγόρι που μετράτε μαζί 3μήνες 2μέρες 7ώρες και κάτι λίγα λεπτά ή τον άντρα της ζωής σου ή ακόμα και τον "φίλο" σου και να θες να το εκφράσεις με όποιο τρόπο μπορείς. Γιατί καμιά φορά είναι τα ψιλά γράμματα στη καθημερινότητα και όχι, γραμμένο σε ποστ ιτ δεν χωράει. Γι αυτό φτιάξε ή αγόρασε κάτι που θα περάσεις το μήνυμά σου. Γιατί είναι η ευκαιρία. Γιατί θες μια φορά να υπερβάλλεις. Και γιατί όχι, να βοηθήσεις τα μαγαζάκια με τα "εποχιακά" ;)
Μπορείς να το κάνεις και από σήμερα... αυτό νομίζω θα το διασκεδάσεις περισσότερο και ίσως σας γίνει συνήθεια η συχνή εκδήλωση αγάπης!
theprettybee.com/2013/01/diy-felt-heart-and-twine-mason-jar-vase.html
Μια καλή συνήθεια είναι αυτή των λουλουδιών. Φτιάξε κάτι παρόμοιο και άστο -τυχαία- πάνω στο γραφείο του...

7 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα και καλη εβδομαδα!
ομορφες οι ιδεες σοΥ!

Beauty Follower είπε...

Πολυ ομορφα!

http://beautyfollower.blogspot.gr

evonita είπε...

πολύ όμορφη ιδέα!!!!! καλή εβδομάδα my μου!

GETALOCALIFE είπε...

Teleia idea kai vasika ayto t diy m aresei paaara poly kai malista kai g t diko m grafeio!!Ante kai kalo mas Agio Valentino!!!!Eyxaristoume gia thn prwtotypi idea
www.getalocalife.blogspot.gr

Eva M. είπε...

Καλή εβδομάδα!
Ποόσο όμορφο ποστ!

Φιλιάαα

Maria είπε...

Ωραία ιδέα! Κάλο θα ήταν επίσης μεχρι την Παρασκευή (14/2) να αφήνουμε μικρές εκπλήξεις, όπως ένα post it, ένα σοκολατάκι ή οτιδήποτε μπόρει να σκεφτεί κανείς! Να είναι μια εβδομάδα αγάπης ...
Σου ευχομαι μια κάλη και χαρούμενη εβδομάδα!

vivi ka είπε...

Όμορφη ιδέα φιλεναδίτσα μου!! Κι αν δεν μπορούμε κι αυτό, ένα λουλούδι είναι εξίσου ίδια ένδειξη αγάπης! Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments