Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Keep a notebook :)

Πριν λίγες μέρες σου είχα "υποσχεθεί" ότι θα οργανωθούμε. Εμείς οι ίδιοι, αλλά και ο χώρος γύρω μας. Γιατί αυτά τελικά είναι αλληλένδετα. Και θα προσπαθήσουμε πολύ. Τι λες;
Lost in dreams. | via Tumblr
Πρώτα από όλα, βγες για μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία ή ακόμα και στα μικρά περίπτερα της γειτονιάς για την αναζήτηση της καλύτερης ατζέντας. Κυκλοφορούν πολλές εκεί έξω με διάφορα σχήματα, χρώματα, μεγέθη και υλικό. Αυτή που θα ξεχωρίσεις σίγουρα θα σου έχει "φωνάξει" το σύνθημα. Ποιο σύνθημα; Ο,τι θα ξενοιάσεις από τις υποχρεώσεις. Και δεν εννοώ πώς θα εξαφανιστούν. Αλλά στη περίπτωση που και εσύ στριμώχνεις στο πίσω μέρος του μυαλού όλα εκείνα που πρέπει και που θες να κάνεις ή ακόμα ένα site που είδες τη συνταγή ή την χειροτεχνία της εβδομάδας... τότε χωρίς δεύτερη σκέψη αγόρασε την από χθες. ;)
Είναι ένα μικρό βήμα για την οργάνωση που ζητάς. Αφού εκεί θα γράφεις τις υποχρεώσεις που έχεις να κάνεις, τα events που δεν θες να χάσεις, τα γενέθλια και όλα τα ραντεβού σου. Μη ξεχάσεις το πιο σημαντικό. Να την κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου.
Pinterest
#trueStory από τη μέρα που μου δώρισαν τη φετινή ατζέντα, σταμάτησα να ζορίζω τόσο το μυαλό μου να θυμηθεί. Ίσως ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να μένω πιστή στις καθημερινές ασχολίες μου και στους στόχους μου για φέτος.
Μια δοκιμή θα σε πείσει...
υγ: αν βέβαια σου φαίνεται καλή ιδέα να έχεις μια ατζέντα μόνιμα στο σπίτι σου, τότε σου προτείνω να διαβάσεις αυτό. Ιδέες μπορείς να βλέπεις συνέχεια στο pinterest μου!

4 σχόλια:

Maria είπε...

Notebook...
Τα λατρεύω! Έχω μανία με την οργάνωση αν και τα παιδιά μου καμία φορά με αποσυντονίζουν, αλλά δεν πειράζει εξάλου αυτός είναι ένας απότου ρόλους τους..:D

everygirlsnotebook.blogspot.com

Anastasia είπε...

Αυτο ειναι πραγματικα μια υπεροχη ιδεα! Κραταω ημερολογιο απο οταν ημουν 14 χρονων. Οταν αρχισα το μπλογκ ψιλοπαρατησα το ημερολογιο μου αλλα πλεον εχω ενα σημειωματαριο κ καταγραφω κυριως τα συναισθηματα μου..

φιλακια πολλα!

Claire D. T είπε...

Νομίζω ότι μου χρειάζεται μια ατζέντα γιατί αρχίζω να ξεχνώ πράγματα.. Πολύ όμορφη η ιδέα σου :)

GETALOCALIFE είπε...

Βασικα ειμαι το list freak που σημαίνει ότι δε ζω χωρίς λίστες,ατζέντες κ μικρά σημειωματάρια.Οταν γράφω αυτα π έχω ν κανω νιωθω πως βαζω τ πράγματα σε τάξη κ έτσι χαλαρώνω!
www.getalocalife.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments