Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Απόκριες και.. #γίνε ο διάσημος που πάντα ήθελες

Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και ούτε διάθεση έχεις να τρέχεις και να σφηνώνεσαι σε αποκριάτικες χιλιοφορεμένες στολές συνειδητοποιώντας τελικά ότι και πάλι φέτος τη φοράει κάποιος άλλος στο ίδιο πάρτυ. Σε καταλαβαίνω. Και επειδή μπορεί να αναρωτιέσαι ακόμα τι να "ντυθείς", οφείλω να γράψω αυτές τις γραμμές.
Η γιαγιά μου όταν ήμουν μικρή (λίγο πιο μεγάλη από ότι φαντάστηκες), μου πρότεινε να ντυθώ κάτι που θα *φτιάχναμεμαζίγιατίόχι* κι εγώ άρχιζα να τραβάω την περσινή μου στολή δεξιά και αριστερά για να μου χωρέσει. Πάντα όμως κατέφευγα στη συμβουλή της. Γιατί όχι;
Πηγαίναμε στη ντουλάπα και βρίσκαμε φουλάρια, κοσμήματα, φούστες, μεταξωτές ρόμπες. Και ντυνόμουν πότε κινέζα, πότε γυναίκα εποχής με ταγέρ, καπέλα και μακριά τσιγάρα και πότε μια διάσημη ηθοποιός ή τραγουδίστρια. Ίσως το κατάλοιπο αυτό να ενέργησε φέτος περισσότερο και να είναι η αιτία που δεν πήγα σε κάποιο εποχιακό μαγαζί, αλλά έψαξα (με μανία) να βρω make up, να εμπνευστώ και να βουτήξω για ακόμα μία φορά στο δικό μου βεστιάριο, στη ντουλάπα μου.
Μπορώ να σου πω ότι για άλλα πήγαινα και άλλα μου βγήκαν. Τόσο που ξέρω τι θα ντυθώ τα επόμενα 100 χρόνια (επιφυλάσσομαι!).
*Την ιδέα της τελευταίας στιγμής μπορείς να ακολουθήσεις κι εσύ, που στη κρεμάστρα σου δεν αερίζει μια έτοιμη στολή. Σκέψου λοιπόν πόσο ενδιαφέρον θα είχε να ντυθείς "ο διάσημος που πάντα θαύμαζες" είτε αυτό σημαίνει ότι θα αντιγράψεις το αξιοσημείωτο στυλ της Audrey Hepburn ή αυτό του Batman ή του Χοντρού και του Λιχνού.

1 σχόλια:

GETALOCALIFE είπε...

Akrivws etsi skefthka ki egw fetos!!Opws exw ksanapei fetos skefthka pws de thelw na ntythw kati apo ta etoima kai logw meiwsis eksodwn kai epeidi den m aresoun kai toso!Ntythika pin up girl me kokkina poua rouxa kai katallilo makigiaz kai malli!!Kai ola ta aparaithta apo th ntoulapa m kai ta kallyntika m!!To xarhka poly perissotero gt htan kathara dikh moy ebneufsi

www,getalocalife.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments