Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Όταν η φαντασία σου.. πεινάει*

Σήμερα θα ταξιδέψουμε λιγάκι πιο μακριά. Ίσως εκεί που δεν μπορούμε να φτάσουμε εύκολα παρά μόνο αν ακούσουμε αυτό

και δούμε αυτές τις εικόνες (βάλε όμως τα πιο καλά σου ρούχα, παλτό, κράτα και μια καλή φωτογραφική, πάρε ένα μαγιό, γιατί μπορεί τελικά να τα χρειαστείς!)
Στα μονοπάτια της Βενετίας θα θες να χαθείς, να μετρήσεις και το τελευταίο χρωματιστό σπίτι, η γόνδολα να μη σταματήσει ποτέ και να θαυμάσεις έργα τέχνης που δεν έχεις βάλει στο νου.
Στον επίγειο παράδεισο.. να κολυμπάς, να πίνεις τα πιο ξεχωριστά κοκτέιλς και να ανοιγοκλείνεις τα μάτια για να κρατήσεις τις καλύτερες στιγμές.. μόνο αυτό πρέπει να κάνεις!

Λίγο Παρίσι ποτέ δεν αποκλείεται από τα σχέδια μας. Άλλωστε με το μυαλό πας όπου θες. Και τώρα θες Παρίσι, το ξέρω. Κι ας είναι χιονισμένο. (στο δικό μας μυαλό!)
Πάμε Γρανάδα; Με τα πολύχρωμα στενά, τους πύργους και τα βασίλεια σίγουρα θα αποκτήσει άλλη θέση στη καρδιά σου.

Κι όταν για τις ανάγκες της ταινίας Ποπάϋ χτιζόταν αυτό το μικρό χωριό στη Μάλτα, ποιος να το φανταζόταν ότι κάποιοι κάποια μέρα θα ήθελαν να ταξιδέψουν (να! όπως εμείς τώρα)
Αν ζωγράφιζα μια πόλη θα την έκανα με πολύχρωμα λουλούδια, σπιτάκια και δρομάκια. Θα την ονόμαζα Κολμάρ και θα την έβαζα κάπου βόρεια της Γαλλίας. Θα την έκανα πανέμορφη και εύκολα προσβάσιμη για φαντασίες σαν τη δική μας.

Τζαμάικα αγαπημένη. Χμμμ.. και μόλις θυμήθηκα ένα μπλουζάκι σουβενίρ που έχω από εκεί. Δεν μου κάνει πια, αλλά όταν μια μέρα θα πάω σίγουρα θα χορεύω και θα περιπλανιέμαι σαν τους πειρατές που λέγεται ότι αλώνιζαν στις ακτές της. 
Εδώ θα πάμε για να πούμε ότι καμιά χώρα δεν έχει τις ομορφότερες παραλίες και θα ορκιστούμε ότι σαν τη Φολέγανδρο πουθενά δεν ήταν! Απλή, γραφική και μπαίνει στη λίστα με τα ονόματα που θα παίξουν με τη διάθεση το φετινό καλοκαίρι*

4 σχόλια:

GETALOCALIFE είπε...

Otan vlepw tetoia merh eilikrina pistevw pws o kalyteros zwgrafos einai h fysh!!Pros to paron zoume sth polh alla kanoume oneira gia yperoxa xrwmatista taksidia xarh se esas kai to post sas!!!filakiaaa
www.getalocalife.blogspot.gr

Ioanna G είπε...

Πανέμορφο το ταξίδι σου, το χάρηκα πολύ!

BUTTERFLY είπε...

Αχ γιατι! Γιατι με βαζεις σε μουντ διακοπων κι ειναι ακομα Μαρτης! Τι τελειες φωτο, τι υπεροχο ταξιδι!

evonita είπε...

πολύ όμορφα μας ταξίδεψες my μου!!! :)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments