Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

JamJar* #todayilove

Για να αρχίσει η μέρα σου όμορφα, μπορείς να κάνεις πολλά. Ένα πρωινό πλούσιο (σε βιταμίνες προαιρετικά), λίγο ακόμα χουζούρι, να διαλέξεις μια λίστα με τραγούδια που θα σε ξεσηκώσουν και αμέτρητα άλλα που τα αφήνω να τα σκεφτείς. Όχι, έχω και κάτι τελευταίο.
Ακόμα και να φανταστείς ότι στη πόρτα σου βρίσκεται ένα πακέτο ειδικά για σένα. Ένα δώρο που στο έκανε η τύχη. Η τύχη που τελικά παίρνει ιδιαίτερα ονόματα και σχήματα. Όπως αυτά τα ξεχωριστά σκουλαρίκια. Και για να ξέρεις, στη περίπτωση τη δική μου παίρνει το όνομα JamJar σαν τη καλύτερη μαρμελάδα που έχεις ποτέ δοκιμάσει*
Το κοινό τους μυστικό είναι ότι θα ξεχωρίσεις στο λεπτό, τόσο αν έχεις σκοπό να δοκιμάσεις κάτι από τα λαχταριστά βαζάκια όσο κι αν θες να τα γεμίσεις με τις ιδέες σου. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα διαβάσεις εδώ. Μη ξεχάσεις να κάνεις βόλτα στο ξεκούραστο site τους κι αν θες να ρωτήσεις κάτι, να ξέρεις πως πίσω από τα emails και τα μηνύματα κρύβεται μια πολύ ευχάριστη "διάθεση" να σε βοηθήσουν και να στα πουν όλα.

υγ1: τα υπέροχα αυτά και πραγματικά ιδιαίτερα σκουλαρίκια είναι δημιουργία της Μαρίας Καλαόγλου και θα τα δεις καλύτερα εδώ.
υγ2: ευχαριστώ πολύ και το JamJar και ένα από τα αγαπημένα μου site, το Savoirville που μέσα από ένα δημιουργικό διαγωνισμό, ήμουν η μία από τις τυχερές.
υγ3: μη ξεχνάς! η τύχη τριγυρνάει γύρω σου.. προ(σ)κάλεσέ τη για καφέ!!

4 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Παντα τυχερη να εισαι! Καλημερα!

Eva M. είπε...

υπέροχα ρε συ!
Να τα χαρείς!!!

xxx

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τυχερούλα υπέροχα.Να τα φορέσεις και να τα χαρείς γλυκιά μου!

Νίκη είπε...

Πανέμορφα και ανοιξιάτικα! Πάντα τυχερή!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments