Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

reblog #12

Δεν ξέρω αν σου έχω πει ή αν έχεις απλώς καταλάβει.. ότι μου αρέσει πολύ να βλέπω και περισσότερο να ανακαλύπτω (έτσι, σε μια αμέριμνη βόλτα στο διαδίκτυο) δημιουργικούς ανθρώπους. Όχι μόνο γιατί μου δίνουν ιδέες (συγκεκριμένα: κίτρινες λάμπες ανάβουν σαν τρελές πάνω από το κεφάλι μου), αλλά γιατί με παρακινούν να μαζέψω τα εργαλεία μου και να στρωθώ στη "δουλειά". Αμέσως. Ή αν γίνεται, από.. χθες. Δεν μπορώ να μη το μοιραστώ μαζί σου. Γιατί άλλωστε εδώ έχω φτιάξει κι ένα "ντουλάπι" με αυτά που θέλω να κρατήσω.
Σε πάω λίγο μακριά, στο Μεξικό και στο blog llevoelinvierno  που όταν μπεις στον κόσμο της Eri, τίποτα δεν θα σε σταματήσει από το να σκεφτείς ότι όλη μέρα τρέχουν, χοροπηδούν, τραγουδούν, παίζουν και εκεί επάνω στο πολύ παιχνίδι φτιάχνουν τις πιο ευφάνταστες τσάντες, αστεία μπλουζάκια, στέκες, τα πιο ζουζουνιάρικα κολιέ και ο,τι άλλο πιο συναρπαστικό σκεφτείς. Με λίγα λόγια τα αγάπησα όλα και είμαι έτοιμη να τα υλοποιήσω. Αφού σου δείχνει τον τρόπο βήμα-βήμα μάλιστα, αλλά σου δίνει και τα σχέδια της για εκτύπωση.
μπόνους: τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά στη χειροτεχνία, που ζωηρεύει τη φαντασία τους κι έχουν έναν επιπλέον λόγο να πάνε σχολείο. Μα.. για να δείξουν τα καινούριο τους καλσόν, το καπέλο και τα γυαλιά που θα τα κρατάνε όλη μέρα ξύπνια.

3 σχόλια:

Maria είπε...

Ευχαρίστω για την ίδεα! Είναι ότι πρέπει για να κάνω κάτι μαζί με τα παιδιά μου. Θα το επισκεφτώ σίγουρα το συγκεκριμένο site.

Eri ♥ είπε...

Thank you very much for sharing my tutorials, greetings from Mexico!

myStickland είπε...

@Eri you're sooooo creative! i love your blog ♥ #keeponthegoodwork #greetingsfromGreece
xxx

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments