Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τα "πρέπει" της βδομάδας..

Chaplet
Για να μη σου λέω πάλι πόσο σημαντικό (και ανακουφιστικό) είναι να έχεις στη τσάντα σου μια ατζέντα, θα σου πω πόσο αποδοτικό θα είναι να προγραμματίζεις τις υποχρεώσεις της βδομάδας.. και δεν εννοώ μόνο τη λίστα για τα ψώνια αλλά και κάποια ακόμα.
Μία φορά την εβδομάδα:
Salad
*κάνε αποτοξίνωση και ξεκούρασε τον οργανισμό σου από ζάχαρη, καφεϊνη, ζωικές και επεξεργασμένες τροφές. Κάποιοι μάλιστα προτιμούν αυτή τη (μία) φορά, να τρέφονται αποκλειστικά και μόνο με φρούτα και σαλάτες.
hand scrub
*φρόντισε τα μαλλιά σου με μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου (θα βρεις πολλές ιδέες στης Viniettas το μπουντουαρ) και αφιέρωσε άλλα δέκα λεπτά για το πρόσωπο, κάνοντας εκείνο το scrub που όλο αμελείς να εντάξεις στη μέρα σου.
#trueStory: πρόσθεσε αν θες, τη συνήθειά μου να δοκιμάζω ένα καινούριο make up ή προϊόν και να αποτυπώνω όσο πιο πιστά γίνεται ένα diy χτένισμα που δεν έχω ξανακάνει. Έχει τόσα πολλά στο pinterest!
Fashion | via Tumblr
*βγες για μια βόλτα (κατα προτίμηση μια ηλιόλουστη μέρα, για την απαραίτητη συγκέντρωση βιταμίνης D), για τρέξιμο, περπάτημα ή απλώς κοιτάζοντας τις βιτρίνες.

FB Spin
*καθάρισε τις συσκευές που χρησιμοποιείς συχνότερα. Το κινητό και σταθερό τηλέφωνο, το τηλεχειριστήριο και ότι άλλο αγγίζεις συνέχεια. Όπως τους διακόπτες, τα πόμολα της πόρτας και το τιμόνι του αυτοκινήτου σου (σύμφωνα με έρευνες, είναι η μεγαλύτερη εστία μικροβίων -που ίσως δεν φανταζόσουν)
Starbucks<3
*βγες για καφέ με τους φίλους σου, οργάνωσε μία συγκέντρωση σπίτι για επιτραπέζια ή επισκέψου συγγενείς και όποιους σε κάνουν να χαμογελάς.

υγ: μη ξεχάσεις αυτή τη μέρα να τη σημειώσεις στην ατζέντα που λέγαμε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μείνεις πιστή ε;

4 σχόλια:

Claire D. T είπε...

Νιώθω ότι έχω ανάγκη μια τέτοια μέρα.. Που δε θα έχω άγχος πως θα τα προλάβω όλα και θα χαλαρώσω κάνοντας κάτι για τον εαυτό μου :)

Unknown είπε...

αν και στην αρχή με τρόμαξε ο τίτλος, τελικά η ανάρτηση σου προσφέρει τρομέρες δυνατότητες για αναζωογώνηση!
Θα δοκιμάσω σίγουρα πολλά από αυτά!

Mia Petra είπε...

Μια χαρά τα λες. Τώρα δε μένει παρά να τα εφαρμόσουμε! Καλό μήνα!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Πω πω πω αυτό με τον καθαρισμό των συσκευών κλπ με ταρακούνησε φίλη μου. Δεν το κανω ποτέ και εχεις τόσο δίκιο!!! Αλλά και την αποτξίνωση που χρειάζεται ο οργανισμός μας και φυσικά την ατζέντα!!!
Φιλάρες πολλές και Καλή Ανάσταση!!!! Να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές:)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments