Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Το Boho deluxe, έρχεται να σε αναστατώσει..

Θες το σπίτι σου να μοιάζει ή απλώς να έχει μποέμικα στοιχεία, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και στις ντουλάπες σου;
 
 Άλλωστε οι πασαρέλες δεν δίνουν μόνο ιδέες για το καθημερινό μας στυλ αλλά και για την ανανέωση που χρειάζεται ο χώρος στον οποίο εμπνέεσαι πριν βγεις έξω. Μάλιστα αν δεν το ήξερες, μάθε (όπως κι εγώ πριν λίγο..) ότι μας επηρεάζει πολύ η διακόσμηση του δωματίου που χρησιμοποιούμε για τη γκαρνταρόμπα μας αλλά και ολόκληρου του σπιτιού.
 



Το boho deluxe, δοκίμασέ το παντού μέσα στο σπίτι. Αφού είναι τόσο εύκολο που δεν θα θες να μείνεις μόνο στη διακόσμηση του σαλονιού σου.
 
 
Μπορείς να αλλάξεις ριζικά ή να μείνεις σε λεπτομέρειες. Η απόφαση στη τσέπη σου. Γι αυτό αν θες να το κάνεις, να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Μόνο μικρές συμβουλές όπως τα έντονα και φωτεινά χρώματα (με σίγουρη επιλογή το χρυσό! για το deluxe που θέλουμε) σε έναν τοίχο, μια βιβλιοθήκη στο σαλόνι, στους καναπέδες ή και σε μικρές λεπτομέρειες όπως ένα φωτιστικό ή σε ένα σερβίτσιο στη κουζίνα, η #mix and match επιλογή όχι μόνο στα #patterns που διαδέχονται το ένα το άλλο σε μαξιλάρια και ριχτάρια ή σε ξεχωριστές πολυθρόνες και που συνήθως είναι "έθνικ", αλλά και στο υλικό τους συνδυάζοντας εύκολα κάτι ξύλινο και παλιό με ένα έντονο και μοντέρνο plexiglass ή δέρμα και γούνα.


Συνδυάζοντας δηλαδή αντικείμενα και έπιπλα μοντέρνα με άλλα παλιά και κλασικά ή κάτι εξωτικό (που μόλις έφερες από κάποιο ταξίδι σου) με κάτι απλό και άνετο. Μη ξεχάσεις να κρατήσεις αυτό το απλό στοιχείο στις φόρμες και στα σχήματα των επίπλων, καθώς και να χρησιμοποιήσεις την αγάπη σου για έργα τέχνης με μπόλικους πίνακες μικρούς και μεγάλους.

Κι αν είσαι από εκείνους που θες απλώς να υποψιαστεί ο καλεσμένος σου το #bohoDeluxe τότε το φόντο του δωματίου που θες κράτησέ το σε τόνους του λευκού και του μπεζ ή απλώς παστέλ, παίζοντας έτσι μόνο με τις λεπτομέρειες.

3 σχόλια:

Rylie είπε...

Υπέροχες εικόνες!
Καλή Κυριακή!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Αγαπω το μποεμ λουκ σε ρουχα και στο σπιτι. Υπεροχες ιδεες ατελειωτης εμπνευσης.
Οσο εχω καταφερει, εχει φερει καποια στοιχεια στο σπιτι μου και καθε φορα που μπαινω μεσα, επιστρεφοντας απο εξω, μου φτιαχνουν τη διαθεση τα φωτεινα χρωματα.
Φιλια πολλα

Claire D. T είπε...

Ο λευκός χώρος με έντονα χρώματα είναι τόσο όμορφος και ζωντανός :)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments