Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Λίγο #cocktail, λίγο #playlist και το καλοκαίρι μου..

Φαντάζεσαι βραδιές χαλαρές, να νιώθεις σαν να είσαι λίγα βήματα από το απαλό κύμα και με μόνη παρέα την αγάπη και τη ζεστή σκέψη των ανθρώπων που θα διαλέξεις. Δεν έχεις δοκιμάσει κάποιο κοκτέιλ μόνη στο σπίτι, ούτε έχεις ιδέα τι μουσική θα ταίριαζε! Μην ανησυχείς γιατί έχω τη λύση, εσύ απλώς σκέψου τη μέρα συνάντησης*
Στο άκουσμα "Magic" δεν θα μπορούσες παρά να κλείσεις τα μάτια σου και να αφήσεις τις νότες (και τους Coldplay φυσικά) να σε αγκαλιάσουν. Πάτα το play στη τραγούδι και άσε όλα τα υπόλοιπα στην playlist του άλμπουμ τους.
Μιας και τα πρώτα κεράσια έχουν στολίσει το καλάθι μου, θα σου προτείνω το μυστικό μου "κόκκινο κοκτέιλ". Μέσα σε ένα μπολ ή στο γουδί λιώνετε και ανακατεύετε 4-5 κεράσια, λίγες κουταλιές σιρόπι (που θα φτιάξεις μόνη! αν θες μπορείς αντί γι αυτό να βάλεις ζάχαρη σκέτη), μισό λάιμ. Στη συνέχεια προσθέτετε λίγο ρούμι (ανάλογα με το πόσο αλκοόλ προτιμάτε) και πολλά μικρά παγάκια.
Όμως τις περισσότερες φορές καταφεύγω σε κάτι ακόμα πιο εύκολο που όμως κερδίζει τις εντυπώσεις. Με ο,τι χυμό έχω στο ψυγείο, προσθέτω ελάχιστες κουταλιές βότκα και πάρα πολλά θρυμματισμένα παγάκια. Το έχω δοκιμάσει με μήλο, λεμόνι, μπανάνα-βύσσινο και εσύ μπορείς με οποιοδήποτε άλλο χυμό.
Τι κοκτέιλ ετοιμάζεις εσύ σε ανάλογες περιπτώσεις;;

4 σχόλια:

Claire D. T είπε...

Περιμένω να ζεστάνει λιγάκι το βράδυ και να κάτσω στο μπαλκόνι με το κοκτέιλ που μας προτείνεις και μουσικούλα :)

Unknown είπε...

μ'αρέσουν πολύ οι Coldpaly και το κομμάτι που έβαλες! <3
επίσης,σίγουρα θα δοκιμάσω το κοκτέιλ!!
(τι όμορφο ποστ...:) )

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Εγω φιλη μου φτιαχνω cosmopolitan με χυμο cranberry που παντα εχω, cointreau και βοτκα. Αν δεν εχω lime, βαζω λεμονακι:)
Coldplay αγαπημενοι!
Φιλι γλυκο σου στελνω:)

Parents Land Gr είπε...

Θα το δοκιμάσω το βραδακαι στην βεράντα. Φαινεται αρκετά δροσερό!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments