Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

DIY..home edition!!

Aν θέλεις να προστατεύσεις τα έπιπλα σου ,απο τα σημάδια που αφήνουν,τα ποτήρια στο πέρασμά τους, sssh..ου έχω μια ανέξοδη και εύκολη λύση..Αγόρασε χοντρό ύφασμα, και κόψε  ότι σχήμα θέλεις με ενα ψαλίδι που έχει οδοντωτές λεπίδες.Έτσι θα έχεις τα δικά σου..στολίδια!!
Αν ψάχνεις  ενα πρωτότυπο τρόπο να στολίσεις το τραπέζι σου,τότε πάρε τη σουπιέρα απο το καλό σου σερβίτσιο και μεταμόρφωσέ την σε βάζο..θα δέσει ιδανικά στο τραπέζι που θα κάνεις για τους αγαπημένους σου! 
Αν τώρα θέλεις να στολίσεις το w.c.των ξένων,το δίσκο του πρωινού σου,ή το κομοδίνο σου,τότε αυτό τον ρόλο μπορούν να τον παίξουν,η αλατιέρα σου ή τα βαζάκια απο τη μαρμελάδα..(εκτός απο λουλούδια, μπορείς να βάλεις και ποτ πουρί..)
Αναρωτιέσαι τι να βάλεις σε εκείνο τον τοίχο του καθιστικού σου,που να σε χαρακτηρίζει..μμ..μπορώ να σε βοηθήσω..γιατί δεν βάζεις μια απλή κρεμάστρα,που θα φιλοξενήσει τις φωτογραφίες σου και άλλους προσωπικούς θησαυρούς,όπως παλιά κολιέ σου,κοχύλια και άλλα..?
Θέλεις ενα πρωτότυπο δίσκο σερβιρίσματος? Ωραία πάρε το ξεχασμένο σου καδράκι,βάλε μια αγαπημένη σου φωτογραφία-για να αποκτήσει προσωπικότητα,ντε..-και σέρβιρε..
Είμαι σίγουρη οτι κανείς ,δεν θα έχει κάτι παρόμοιο, έτσι δεν είναι?

Έχεις αρκετές φωτογραφίες,αλλά οι κορνίζες δεν φτάνουν ή απλά σου φαίνονται τόσο συνηθισμένες..Τοποθέτησέ τες στα ειδικά clip,που έχεις στο γραφείο σου και..ιδού!

''Καλά μαστορέματα!!''





9 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ! Η ΣΟΥΠΙΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

πολύ ωραίες ιδέες όλες αν και περισσότερο μου άρεσαν η βάση για τα ποτήρια και η αλατιέρα ή το βαζάκι από την μαρμελάδα που βάζεις λουλούδια μέσα.

kot-itsa είπε...

h kremastra me tis photoz einai kalh idea!

Unknown είπε...

Aυτο με το δισκακι-φωτογραφια το εχω κανει και εγω και βαζω πανω τις κολώνιες μου! Φαινεται πολυ ομορφο! :)

Sofi Moukidou είπε...

teleies idees!
thank u sweety!

KaPaworld είπε...

Τέλειες μικρές ιδέες, ιδίως ο δίσκος κάδρο, τα κλιπ και οι κρεμάστρα...πανέμορφα..Thank you!!

Lyriel Bee είπε...

Σουπιέρα λεγόταν αυτό? το είχα ξεχάσει !!
Πολύ ωραίες ιδέες , αυτό με το βαζάκι το ΄χω ήδη κάνει {όπως και εκείνο που είχες πει με τη θήκη για κρασιά, έβαλα μέσα τα περιοδικά μου και είναι τέλειο γιατί η θήκη είχε σχήμα αστεράκι και ταίριαξε απόλυτα!!}, μου άρεσε πολύ αυτό με την κρεμάστρα και τις κρεμασμένες φωτογραφίες !!

Bubble My Licorice είπε...

pl omorfo post.fantastikes idees.

Ioanna G είπε...

Τέλειες ιδέες! Έχω ενθουσιαστεί!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments