Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

love spot...

Μου αρέσει πολύ όταν πιάνω στα χέρια μου βιβλία, να ταξιδεύω μέσα απ'τις εικόνες τους και όταν πάλι εισβάλλω στον κόσμο του ίντερνετ να χάνομαι σε κείμενα με φωτογραφίες εντυπωσιακές, αφήνοντας με να αισθανθώ λίγο απ'τον φρέσκο αέρα τους...
Απόψε θα σου πω για το Πάρκο της Αγάπης ή αλλιώς "ένα μικρό φεστιβάλ φιλιού" ! Ωραίο δεν ακούγεται; ποιός ξέρει τι βάζει κανείς με το μυαλό του! Κι όμως κάποιοι το έχουν χαρακτηρίσει με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια. Όσοι επισκέπτονται τη Λίμα του Περού πάντως σίγουρα περνούν από εκεί έστω για μια πόζα μπροστά απ'το γεμάτο αγάπη άγαλμα, το οποίο λέγεται "El Beso".

Η ρομαντική ατμόσφαιρα δεν σταματά στα αγάλματα, αλλά συνεχίζει αν κοιτάξεις τα ψηφιδωτά τοιχάκια με στίχους γραμμένους μόνο γι'αυτούς που νιώθουν πραγματικά ερωτευμένοι. Παλιότερα διοργάνωναν μια γιορτή "φιλιού" όπου νικητής ήταν αυτός που το φιλί στην αγαπημένη του κρατούσε περισσότερο. 
Τι λες; Δεν θα θελες να δοκιμάσεις; και αν ακόμη κάτι σου λείπει... σκέψου να έδινες ραντεβού την ώρα που βυθίζεται ο ήλιος στον ωκεανό του Ειρηνικού!

υγ: πληροφορίες μπορείς να πάρεις από το thea.gr

2 σχόλια:

makeupbymarias είπε...

τι καταπληκτικό Post έκανες;;; απίθανος προορισμός και επιτέλους ας αποδεχτούμε οτι όλοι μας κρύβουμε ρομαντισμό μεσα μας...!!!!

myStickland είπε...

σ ευχαριστώ πολύ..
πρώτη και καλύτερη το παραδέχομαι! :D

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments