Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

spa..και κάτω!!

Σήμερα το βράδυ,μην κανονίσεις τίποτα..ssshου έχω κλείσει,ραντεβού στο καλύτερο spa της πόλης..Πού??..μα στο σπίτι σου ,φυσικά!!
Με φαντασία,καλή διάθεση και με τη συντροφιά της μπανιέρας σου,μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές γαλήνης και ξεκούρασης...Ακολούθησε τα απλά βήματα,που σου προτείνω και δημιούργησε το δικό σου homemade spa...
*Aρχικά, απενεργοποίησε τις ηλεκτρονικές συσκευές..Δεν θα ήθελες,να χτυπάει το κινητό σου, την ώρα,που εσύ χαλαρώνεις ,έτσι δεν είναι?

*Γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό(μπορείς να προσθέσεις το αγαπημένο σου αφρόλουτρο,αιθέρια έλαια ή άλατα.Εγω ρίχνω λίγες σταγόνες baby oil για δέρμα ,βελούδο!!)
*Άναψε πολλά κεριά,τριγύρω και βάλε ενα CD,με χαλαρωτική μουσική (ήχοι απο κύματα,ωδικά πουλιά,καταρράχτες,ο ήχος της βροχής..είναι ιδανικό background!!)

*Φρέσκα αρωματικά λουλούδια,μπορούν να ''βολευτούν'',άνετα στον χώρο σου..(κόψε μερικά πέταλα και άφησε τα να επιπλέουν ..)
*Κέρασε τον εαυτό σου,μια  δροσερή φρουτοσαλάτα,ενα ποτήρι απο το αγαπημένο σου κρασί ή ενα φλυτζάνι ζεστό αρωματικό τσάι..


*Λούσε τα μαλλιά σου,καθάρισε καλά το πρόσωπό σου και άπλωσε την αγαπημένη σου σπιτική μάσκα ..(μπορείς να δοκιμάσεις μερικές απο αυτές που σου έχω προτείνει..ή απλά να βάλεις 2 φέτες αγγούρι στα μάτια,μειώνει το πρήξιμο και ''αποχαιρετά'' τους μαύρους κύκλους.Εγω βάζω 2 βαμβάκια βουτηγμένα σε χαμομήλι..κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά!)
Last but not least...κλείσε τα μάτια και απόλαυσε το ταξίδι σου μέσα στο νερό..Βάλε σε ενα κουτάκι,τις έννοιες και τα προβλήματά σου και μην ασχοληθείς μαζί τους,για όσο διαρκέσει το ταξίδι,στην ψυχή και στο σώμα...Relaxxxx...

12 σχόλια:

Argyrousa είπε...

τα λες πολύ ωραία! Καλό Σ/Κ! =)

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΑΑ ΚΑΛΟ! Η ΜΑΣΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡΓΥΛΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΩ!

Claire D. T είπε...

Τι υπέροχο ποστ :) Η ιδέα είναι καταπληκτική και τα λες και όμορφα κοπέλα μου!!

kot-itsa είπε...

ax...h mpaniera dn einai toso megalh alla to paleyw..

myStickland είπε...

καλή διάθεση να υπάρχει..kot-itsa μου!!<3

Ανώνυμος είπε...

Πω ρε φιλε....τελεια ιδεα....

αλλα δεν προλαβαινω!!!!!!!!!!!!

KaPaworld είπε...

αχ αχ αχ...τι μου κάνεις τώρα! Το ΣΚ θα έχω κόσμο οπότε πάει περίπατο η ηρεμία, όμως υπόσχομαι πραγματικά θα το κάνω το spa δώρο στον εαυτό μου την επόμενη Παρασκευή!!! Ευχαριστώ που μου θύμησες ότι χρειάζομαι φροντίδα....

Daphne είπε...

υπέροχες οι ιδέες και οι φωτογραφίες! :)

KaPaworld είπε...

Πρέπει οπωσδήποτε να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια που μου έστειλες το πρωί με την καλημέρα σου...κι αν ποτέ συναντηθούμε θα σου κάνω και μια ζεστή αγκαλιά...Καληνύχτα!!

myStickland είπε...

@ Mαζί...ΚαΡα:σου στέλνω και εγω την αγάπη μου,μαζί με όλη τη θετική μου ενέργεια!!p.s.μην ξεχάσεις το ραντεβού σου με τον εαυτό σου ε? καλά να περάσετε αύριο<3

@ Daphne,coula:κάντε το δώρο στο εαυτό σας..το αξίζετε!!

καληνύχτες!!<3

Ioanna G είπε...

Τέλειο! Και μόνο από τις φωτογραφίες και τις συμβουλές σου νιώθω πιο χαλαρή! Θα το δοκιμάσω asap!!

Lyriel Bee είπε...

αχ τι ωραίες χαλαρωτικές φωτογραφίες, ξέρεις μας τρελαίνουν κάτι τέτοια! τα κάνω όλα αυτά απλά η αλήθεια είναι δεν δοκίμασα ποτέ να κάνω τη μάσκα μέσα στη μπανιέρα ενώ θα είμαι ξάπλα. θα το δοκιμάσω όμως και το κινητό εννοείται στο αθόρυβο!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments