Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

in my bedroom...

Kυριακή σήμερα και μιας και έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου,πήγαινε μια βόλτα ως τη κρεβατοκάμαρα σου.Σίγουρα θα ήθελες να αλλάξεις κάποια πράγματα,που δε σου γεμίζουν το μάτι, ή απλά γεμίζουν το χώρο σου, χωρίς να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό..Με απλές αλλά ουσιαστικές κινήσεις, η Δευτέρα θα βρει ανανεωμένο και με άλλη διάθεση τον ιδιωτικό σου χώρο.Πάμε λοιπόν?

Δώσε άλλο αέρα στο μπουντουάρ σου..Βάλε τα καλλυντικά σου ,σε ενα ωραίο ''δίσκο'', που θα έχεις φτιάξει,απο ενα παλιό πίνακα, που δεν θα σου αρέσει πια.Μπορείς να του βάλεις ενα ωραίο,χρωματιστό ύφασμα,ή χαρτί,σαν βάση,για να το κάνεις λίγο πιο girly..

Αν θέλεις  ενα πανεύκολο και γρήγορο τρόπο,να στολίσεις μια καρέκλα,γιατί δεν χρησιμοποιείς,πλαστικές αυτοκόλλητες ταινίες?(θα ήταν πολύ ωραίο,να χρησιμοποιούσες διαφορετικά χρώματα!)..τα πιτσιρίκια, σίγουρα θα το λατρέψουν!!
Τα ειδικά αρωματικά πανάκια,που μπαίνουν στο στεγνωτήριο,εγω τα χρησιμοποιώ στα συρτάρια μου, για άρωμα και φρεσκάδα,που διαρκεί..Δίπλωσε μερικά και τοποθέτησέ τα ανάμεσα στα ρούχα σου..
Δαχτυλίδια,σκουλαρίκια και μικρά αξεσουάρ,μπορούν μια χαρά να βολευτούν,μέσα σε μια βαρετή κατά τα άλλα,παγοθήκη. Ναι, καλά διάβασες.
Βάλτη στο συρτάρι σου και καμάρωσε τη νέα σου κοσμηματοθήκη!!
Για να μην έχεις τα μαντήλια ,τα κασκόλ ή τα κολιέ σου κρυμμένα και ξεχασμένα, στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου, μια παλιά σκάλα,μπορεί άνετα να γίνει η νέα τους κατοικία..και έτσι όλα θα είναι τακτοποιημένα..
Καλή εβδομάδα να έχουμε φίλες μου...
(photos from'' real simple'')

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτά τα μικροπράγματα κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη!!!!!Να μπορείς να ανανεώνεις τον χώρο σου,με φινέτσα και γούστο.....καλή σου εβδομάδα,γλυκιά μου.

Litsa είπε...

Τι φοβερές ιδέες. Η πρώτη εικόνα τι όμορφη, με το αγαπημένο μου λουλούδι... Λάτρεψα την ιδέα με τα μυρωδάτα πανάκια!!
(όσο για το κηροπήγιο, όχι δεν λιώνει γιατί είναι μεγαλούτσικο, το δοκίμασα και δεν παθαίνει τίποτα).
Φιλιά κοριτσάκι μου!!

KaPaworld είπε...

Με τρέλανες πάλι...τι καταπληκτικές εικόνες! Αυτή η ιδέα με τη σκάλα είναι καταπληκτική, όπως και η παγοθήκη για τα αξεσουάρ..Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ!! Η διάθεση της ανανέωσης με έχει συνεπάρει όμως και με βρίσκεις πανέτοιμη για δημιουργία...Καλή εβδομάδα κορίτσι!!!

το χειρότεχνο είπε...

πολυ ωραιες ιδεες!!!!

Lyriel Bee είπε...

Αυτό με την παγοθήκη έγραψε φιλενάδα !! τέλος κατωχυρώθηκε, το κάνω αμέσως :))
Φιλάκια και καλή βδομάδα να έχουμε κοπελάρα μου **

Argyrousa είπε...

πολύ όμορφες ιδέες!!! =)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments