Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Children's Imaginary World...

Μπορεί κάποιοι να περίμεναν με αγωνία έξω από τα γνωστά καταστήματα για τη συλλογή Marni και τις κατ'εξαίρεση χαμηλότερες τιμές τους.. ίσως στη βόλτα ανάμεσα στις κρεμάστρες να απομυθοποίησες μερικά, άλλα να μην ήταν όπως τα περίμενες και τελικά αυτή η μεταξωτή φόρμα να μην έστρωσε τόσο καλά. Σίγουρα όμως θα κοντοστάθηκες μπροστά στα απλά t-shirts με τα πρωτότυπα prints όπως αυτό:

Τι θα έλεγες όμως να είχες όλη τη μαγεία της παιδικής φαντασίας στη μπλούζα σου; Αυτό που τράβηξε τη προσοχή μου ήταν οι δημιουργίες του οίκου.. απ΄τα συναισθήματα των παιδιών.
SHOP NOW 
Φαινομενικά αυτή θα ήταν απλώς μια εμπνευσμένη παιδική ζωγραφιά, που εύκολα όμως ο οίκος Marni τη μετέτρεψε στη συλλογή "Children's imaginary world".. όπου για φιλανθρωπικούς λόγους τα παιδιά πιάνουν τους μαρκαδόρους και αποθανατίζουν τη δική τους εικόνα για έναν ιδανικό κόσμο. Αυτή αποτυπώνεται πάνω σε τσάντες και μπλουζάκια...
MARNI - Short Sleeve T-Shirt 
MARNI - Short Sleeve T-Shirt 

Τη συλλογή την ονόμασα "εμπνευσμένη" κυρίως γιατί προέρχεται από παιδικές ψυχές. Κι αν δεν μπορείς να αγοράσεις τις συγκεκριμένες, μόλις αναρωτήθηκες τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις...
Τι λες, δεν μπορείς να δοκιμάσεις το ίδιο;
Βάλε τα "μικρά" σου να σχεδιάσουν πώς φαντάζονται μια χαρούμενη ημέρα ή όπως ο οίκος Marni, τον ιδανικό τους κόσμο. Δεν θα έχεις μόνο την νέα σου μπλούζα ζωγραφισμένη από τα χεράκια τους, αλλά θα ανακαλύψεις τι κρύβεται μέσα τους και ίσως... πώς θα το φέρεις πιο κοντά!

*αν έχεις χρόνο για "επανάληψη", ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις μου, εδώ και εδώ !!!

1 σχόλια:

ChristinaD είπε...

Αυτή την πρώτη μπλούζα ξεχώρισα κι εγώ...και οι τσαντούλες όμως πολύ όμορφες!!Ωραία ιδέα να βάλουμε τα παιδάκια μας να ζωγραφίσουν τις μπλούζες μας!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments