Τρίτη 24 Απριλίου 2012

μη κάνεις... μπαμ!

Σου αρέσει να ψωνίζεις από τα zara, τα h&m, τα bershka...; Μιας και αρέσει και σε μένα και σε άλλες πολλές εκεί έξω... αυτό που ίσως να σε αγχώνει είναι μήπως στη βόλτα σου σήμερα συναντήσεις κάποιο απ'τα διδυμάκια σου. Μήπως δεν θα πρεπε λοιπόν να επενδύεις σε κάτι τόσο κραυγαλέο από το αντίστοιχο κατάστημα; Μια σοφή κίνηση είναι να επιλέγεις "ήρεμα" κλασικά σχέδια και στάμπες που δεν θέλουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα...
Tumblr_ltit3dkez21r5puh4o1_500_large
Αν όμως κάτι σου αρέσει πολύ, μη κλείσεις τα μάτια.... και αγόρασε το!

9 σχόλια:

Ioanna G είπε...

Μπα, κάτι τέτοιο δε με αγχώνει καθόλου. Αυτά τα μαγαζιά ανανεώνουν τις συλλογές τους πολύ πολύ συχνά και ακόμα και να τύχει να φοράει κάποια ίδιο με μένα, όλο το σύνολο με αξεσουάρ, παπούτσια κλπ σίγουρα θα διαφέρει. Έχεις δίκιο πάντως σε αυτό που λες για τα κραυγαλέα κομμάτια, είμαι σίγουρη ότι πολλές κυκλοφορούν με ίδια φορεματάκια από τις τελευταίες συνεργασίες του Η&Μ με μεγάλους σχεδιαστές.

KaPaworld είπε...

Αυριο θα πάω μια βόλτα στα μαγαζιά μας λοιπόν γιατί είμαι τρελή και για τα δύο, κάποτε θα κάνουμε μια τέτοια βόλτα που θα καταλήξει σε δροσερό καφεδάκι!....μικρή σε ευχαριστώ για τις ευχές...Να είσαι καλά και να με συγκινείς και να με ξαφνιάζεις πάντα!! Νιώθω αγάπη για εσένα...και είσαι η πρώτη και πιο σημαντική ιντερνετική μου φίλη...να το ξέρεις γιατί έτσι είναι!!Μια μέρα θα βρεθούμε μα μέχρι τότε νοερή σφιχτή αγκαλιά....καληνύχτα, εκεί στη χώρα της "κόλας"!!

ChristinaD είπε...

Δεν έχεις κι άδικο...γι'αυτό καλύτερα απλά βασικά κομμάτια που τα συνδυάζεις με πολλά πράγματα! προσωπικά δεν προτιμώ τα εμπριμέ ή διάφορα έντονα κομμάτια, σπάνια...πόσες φορές να το βάλεις?

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Είμαι προσεκτική στα ψώνια μου..δεν αγοράζω κάτι αν δεν το σκεφτώ καλά ..ο Δημήτρης όμωςκάνει για 10 γυναίκες σε ψώνια!

myStickland είπε...

Kαλό είναι να βάζουμε τη δική μας προσωπική πινελιά,σε ότι φοράμε!!

myStickland είπε...

Αχ..Κατερινάκι μου..το ίδιο αισθάνομαι και εγω..Σαν να σε ξέρω απο πάντα!!!
φιλάκι..

myStickland είπε...

Σωστό..η επιλογή του αξεσουάρ,μπορεί να σε κάνει να δεις με άλλο μάτι ενα -κατά τα άλλα-βαρετό και συνηθισμένο σύνολο!!

myStickland είπε...

Πόσο τον καταλαβαίνω το Δημήτρη σου..(έτσι κάνω και εγω..χιχι)

kot-itsa είπε...

toxw skeftei mhn mou symbei alla mexri twra hmoun tyxerh..alla gnk dn agorazw k poly zara h h&m opote..

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments