Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

B..όπως βαράκια!!

Το καλοκαίρι μας,ήρθε!..Τα σορτσάκια,οι κοντές φουστίτσες αντικατέστησαν τα βαριά ρούχα του χειμώνα..Τα μπικίνι,προσπαθούν  να κολακέψουν το σώμα μας και πίστεψε με δεν συγχωρούν ατέλειες..
Με αυτή τη σκέψη να στριφογυρίζει στο μυαλό μου και τον καθρέφτη να μου δείχνει αλύπητα,τις ατασθαλίες του χειμώνα,αποφάσισα να αρχίσω γυμναστική!
Έλα όμως που είμαι και λίγο τεμπέλα..ασε που δεν έχω και όλο τον ελεύθερο χρόνο του κόσμου για να τον ξοδεύω στα πολυσύχναστα γυμναστήρια.Έτσι λοιπόν στην αναζήτηση του διαφορετικού,μια φίλη μου θύμησε τη Curves!
www.curves.gr
Mια 30λεπτη κυκλική προπόνηση ειδικά σχεδιασμένη για εμας τις γυναίκες,είναι αρκετή 3-4 φορές την εβδομάδα,για να χαρίσει ενα υγιές,σφιχτό και δυνατό σώμα!Αυτό υποστηρίζει  το διαφημιστικό τους,αλλά πίστεψε με είναι πέρα για πέρα αληθινό!!Το πρόγραμμα είναι πολύ διασκεδαστικό με μουσική αλλά και πολύ ενθάρρυνση απο  τα κορίτσια(όλων των ηλικιών!),που γυμνάζονται μαζί μου!Έχω κάνει ολοκαίνουριες φίλες,σύμμαχους μου στο αδυνάτισμα.Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί στο τέλος της προπόνησης,δεν νιώθω κούραση αλλά μια υπέροχη ευεξία και ενέργεια,που με ακολουθεί όλη την υπόλοιπη ημέρα!
υ.γ.μη ξεχάσω να σου πω οτι τώρα και η zumba προτιμά τα Curves!!Μάθε περισσότερα εδω
(μπορείς να διαβάσεις και ενα αντίστοιχο άρθρο εδω)


Διάβασε ακόμη:
''δώσε μου 24 ώρες'',
'' Α... όπως αγάπη!''

4 σχόλια:

Memaria είπε...

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται αυτό..δεν το ήξερα...
Για γυμναστική εγώ έκανα χρόνια γιόγκα....
Έχω σταματήσει να πηγαίνω και υποτίθεται ότι κάνω στο σπίτι..άλλωστε η γιόγκα χρειάζεται μόνο ένα στρωματάκι...
Τώρα βρήκα σα δικαιολογία τη ζέστη..για να δούμε πότε θα το (ξανα)πάρω απόφαση να συνεχίσω...
Καλημέρα!!

Μαρία Π. είπε...

Εγώ πάλι προτιμώ το περπάτημα!!!! Δε μπορώ να κλείνομαι μέσα σ' ένα χώρο και να γυμνάζομαι!! Με κουράζει!! Αυτό το είδος γυμναστικής δε το είχα ξανακούσει αλλά δείχνει αρκετά ενδιαφέρον!!! Φιλάκια!!!

marie είπε...

Εναλλακτική γυμναστική! Καλώς σε βρήκα!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

A... εδώ δεν συνδυάζονται οι σκέψεις μας. Βαριέμαι αφόρητα τη γυμναστική!!! Αλλά εντάξει, σε συγχωρώ λόγω καλοκαιριού.χιχι! Callie by Anthomeli

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments