Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Κ..όπως κύματα..

Ξέρεις σκέφτομαι καμιά φορά οτι όλη η μουσική του κόσμου,δεν μπορεί να συναγωνιστεί τη μουσική της φύσης..Τον ήχο που κάνουν τα κύματα,όταν χτυπάνε με μανία πάνω στα βράχια..Και τα λίγα λεπτά που μεσολαβούν μέχρι να έρθει το επόμενο..Πόσο μου αρέσει ο παφλασμός τους.Με χαλαρώνει,με ηρεμεί..Μακάρι να μπορούσα,να κλεψω λίγες απο αυτές τις μαγευτικές νότες,ανακατεμένες με λίγη αρμύρα και να τις κλείσω στις αποσκευές του χειμώνα..
Untitled
υ.γ. αυτή η ανάρτηση είναι μέρος του παιχνιδιού που μπορείς να δεις εδω

8 σχόλια:

Nasia είπε...

μου αρέσει να βλέπω σε ντοκυμαντερ μεγαλα κύματα που χτυπούν σε βράχια και πάνω υπάρχει μεγάλος γκρεμός...σε Σκωτία ,Ιρλανδία ...κάτι τέτοια μέρη!
καλημέρα!

myStickland είπε...

Καλημέραααα..πρωινή και εσυ ε;
Και εμένα μου αρέσει τόσο πολύ!!!

Memaria είπε...

Δεν έχω καλύτερο ηρεμιστικό...ακόμα και άγρια όταν γίνονται πάλι ο ήχος τους είναι εξαίσιος...
Μου αρέσει να κοιμάμαι με τον ήχο τους...να ξυπνάω κι αυτά να με ξανανανουρίζουν....
Έκλεισε...άμα ποτέ κερδίσω τζόκερ σπίτι πάνω στο κύμα θα φτιάξω...τίποτα άλλο δε θέλω..να μυρίζω και να ακούω τη θάλασσα!!!
Καλημέρα!!

xeiropoiein είπε...

Συμφωνώ μαζί σου, δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα ο "ήχος" των κυμάτων, εμένα με χαλαρώνει απίστευτα να κάθομαι στην παραλία, βράδυ και να ακούω μόνο αυτά!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

αχχ θαλασσίτσα μου σπιτάκι μου...πόσο μου αρέσεις..και συμφωνώ μ αυτό που λες ο ήχος των κυμάτων ηρεμεί...χαλαρώνει...
την καλημέρα μου

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Νομίζω ότι αυτός ο ήχος είναι μου θυμίζει καλοκαίρι... και η αλμύρα της θάλασσας που την μυρίζεις στον αέρα!!! Υπέροχα. Καλο Σ/Κ. Callie by Anthomeli

vivi ka είπε...

Όσο φοβάμαι τα κύμματα όταν είμαι μέσα στη θάλασσα,άλλο τόσο μου αρέσει να τα βλέπω και να τα ακούω...Θα θυμαμαι πάντα ένα καλοκαίρι που κοιμόμουν σε μια σκηνή πάνω στην παραλία....πιό γλυκό ύπνο δεν εκανα ποτέ!

evonita είπε...

ο ήχος των κυμάτων είναι μοναδικός, σε ξεκουράζει, σε ανακουφίζει από τις σκέψεις.. γενικότερα η θάλασσα προσωπικά με ηρεμεί, όταν δεν είμαι καλά η θάλασσα είναι ένα από τα καταφύγιά μου..

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments