Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

1 ευρώ και...καθάρισες!!

Η απάντηση στο κουίζ της ημέρας...βρίσκεται στη παλάμη μου!!
Χαίρομαι που μερικοί το βρήκαν,άλλοι ήρθαν αδιάβαστοι και άλλοι έμειναν στην ίδια τάξη!!
Λοιπόν το αγαπημένο μου Dοve,μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά στα δύσκολα.Αφου λοιπόν δοκιμάστηκε κάτω απο αντίξοες συνθήκες,με έβγαλε ασπροπρόσωπη στην κυριολεξία.Θυμάμαι πέρυσι που ήμουν διακοπές και δεν ήθελα να γεμίσω τις βαλίτσες μου,με πολλά πράγματα..Μόνο τα  απολύτως απαραίτητα!Έπρεπε να σκεφτώ πρακτικά και οικονομικά.Μα βέβαια..Το Dove**
Aυτό με βοήθησε ωστε να μη χρειαστώ τίποτα άλλο.Έπλυνε το πρόσωπο μου πολύ καλά..Ακόμη και ντεμακιγιάζ μπορεί να εξαφανίσει στη στιγμή.Το πιο όμορφο απο όλα κατα τη δική μου προσωπική άποψη, είναι οτι αφήνει ενα άρωμα καθαριότητας που διαρκεί και βασικό προτέρημα είναι οτι δεν ξηραίνει.Το είχα λοιπόν στο νεσεσέρ μου και με βοήθησε να κάνω το μπάνιο μου,απλώνοντας το στο σφουγγάρι μου,ακόμα και να λουστώ-γιατί όπως διαπίστωσα είχα ξεχάσει και το σαμπουάν μου.:(
Μπορεί να σε ξενίζει το γεγονός οτι χρησιμοποίησα σαπούνι για τα μαλλιά,αλλά εγω είμαι συνηθισμένη σε αυτό.Για πολύ καιρό χρησιμοποιούσα σαπούνι για την τριχόπτωση απο τη Cumaea,όπως επίσης η μαμά μου δεν αγόραζε τίποτα άλλο απο πράσινο σαπούνι στο σπίτι μας.Βέβαια δεν θα σου πρότεινα να αποχαιρετήσεις για πάντα το αγαπημένο σαμπουάν σου,αλλά μπορείς να βασιστείς επάνω του σε μια ώρα δύσκολη!Να φανταστείς οτι έπλυνα με αυτό μέχρι και τα μαγιό μας τότε!
Ιδανικό λοιπόν! Μπορεί να έχει δική του μια γωνίτσα στο μπάνιο σου αρκεί να του δώσεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις χάρες του..
Και αυτό θα σε ανταμείψει με μπόλικο μυρωδάτο αφρό,ενυδάτωση και μερικά ρέστα στη τσέπη σου,γιατί κοστίζει περίπου 70 λεπτά..
Και λίγα λόγια για την ιστορία του:
*Κυκλοφόρησε πρώτη φορά στις ΗΠΑ,τη δεκαετία του 50 με ιδιότητες ενυδάτωσης για την θεραπεία των εγκαυμάτων που υπέστησαν πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια του πολέμου.
*Το 1957,εξελίχθηκε η βασική του σύνθεση και έγινε γνωστό ως ''Πρωτότυπο Σαπούνι Ομορφιάς Dove''.Προωθήθηκε ως ενα καλλυντικό σαπούνι ομορφιάς που ήταν κλινικά αποδεδειγμένα πιο ήπιο για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
*Στη δεκαετία του '70,μια ανεξάρτητη κλινική δερματολογική μελέτη απέδειξε οτι το καλλυντικό σαπούνι Dove ήταν πιο απαλό για το δέρμα σε σύγκριση με 17 κορυφαία σαπούνια της αγοράς..
Απο τότε ως σήμερα,η σειρά προ'ι'όντων Dove,έχει εμπλουτιστεί με αφρόλουτρα,αποσμητικά,ενυδατικές κρέμες και προ'ι'όντα περιποίησης μαλλιών..
(τις πληροφορίες της διάβασα εδω)

25 σχόλια:

Κ. † είπε...

Έσπαγα το κεφάλι μου προηγουμένως,αλλά δεν έβρισκα με τίποτα ποια μπορεί να είναι η απάντηση στο διαγώνισμα!Οπότε προτίμησα να μην με περάσεις για κακή μαθήτρια.

Αν είναι όντως τόσο καλό,να το δοκιμάσουμε βρε.Σ' ευχαριστούμε που μας ανοίγεις τα μάτια.Φιλάκια. :)

Memaria είπε...

Στο Dove δεν πήγε το μυαλό μου, σκέφτηκα σαπούνι, αλλά όχι το συγκεκριμένο..δεν πολυπάω και στα σαπούνια στο σούπερ μάρκετ και δεν ήξερα καν ότι υπάρχει..όπως το περιέγραψες, θέλω να το δοκιμάσω...

Nasia είπε...

τι λες βρε παιδί μου!!!!
κυρία μας βάζετε πολύ δύσκολα διαγωνίσματα,αλλά θα σας περιποιηθώ το χειμώνα ...χαχαχα
καληνύχτα!

myStickland είπε...

Καλησπέρα..τι γκρινιάζεις;;
Τα δικά μου διαγωνίσματα,είναι βόλτα στο λούνα παρκ,μπροστά στα δικά σου..
άντε να σε δω το χειμώνα!
φιλιά*

myStickland είπε...

Είναι πολύ ωραίο σαπουνάκι..Να περάσεις μια βόλτα απο εκεί..νομίζω οτι κυκλοφορεί και καινούρια συσκευασία!
Μια φίλη που δούλευε σε σούπερ μάρκετ,μου είχε πει οτι τους''θησαυρούς''και τα πιο οικονομικά προ'ι'όντα τα τοποθετούν στα κάτω ράφια,εκεί που δεν κοιτάζει κανείς..Και οι λόγοι,εύλογοι!

myStickland είπε...

Δοκίμασε το και πες μας τη γνώμη σου!
Καλό βράδυ:)

Mary είπε...

πολυ καλη πρόταση! βαρέθηκα να έχω ενα σωρό μπουκαλάκια για περιποίηση προσώπου, που τώρα το καλοκαίρι δε χωρούσαν κ στη βαλίτσα μου!
http://clipit.blogspot.gr/

Pinelia είπε...

Ax!δεν έγραψα καλά στο διαγώνισμα!

Argyrousa είπε...

ενδιαφέρονν!! μου αρέσουν πολύ τα σαπούνια!!! =)

Kiki Aposeki είπε...

Δεν μπορείς να πεις σου ήρθα διαβασμένη!!!! Και δεν σου κρύβω ότι είμαι φανατική της σειράς του Dove!!! Φιλιά πολλά και καλό βράδυ!!!

E. είπε...

Καλο! Θα το εχω υπ'οψιν.
Καληνυχτα!

stokos είπε...

το έχω δοκιμάσει! είναι πολύ καλό :)

Taelia88 είπε...

Εγώ σκέφτηκα το πράσινο σαπούνι μαζί με πολλές άλλες κυρίες αλλά δεν το έγραψα! Τουλάχιστον έπεσα μέσα στο σαπούνι!! Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά θα το πάρω σίγουρα, έστω για την ενυδάτωση!!
Καλό σου βράδυ!
Φιλιά!

evonita είπε...

κι εγώ το πράσινο σαπούνι θα έλεγα!!! χι χι!! κοντά έπεσα, ε? φιλάκια!!! :)

myStickland είπε...

Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε πρακτικά!
Δοκίμασε το και πες μου τη γνώμη σου:)
Καλημέρα:)

myStickland είπε...

Μμμμ...
Να έρθεις με το κηδεμόνα σου:):)

myStickland είπε...

Ξέρεις όσα καλλυντικά και αν έχω δοκιμάσει,πάντα στα σαπούνια επιστρέφω!!!
Χαχα...
Καλημέρα:)

myStickland είπε...

Μια χαρά...
20 στο διαγώνισμα!!
Και που να δεις τη καινούρια σειρά που κυκλοφορεί!!!
Φιλιά:)

myStickland είπε...

Καλημέρα!!
Περιμένω εντυπώσεις!!

E. είπε...

Σου στελνω ενα βραβειακι!

http://sexta-feira-sexta-feira.blogspot.gr/2012/08/easy-tuesday-and-new-award.html

Eleonor Rigby είπε...

'Αντε!! Δεν περιμένα ότι ένα απλό σαπούνι θα έκανε τόσα πολλά!!
xxx
Eleonor

vivi ka είπε...

Ομολογώ πως είναι η καλύτερη λύση για ελαφρότερες βαλίτσες στις διακοπές και ο οικονομικότερος τρόπος να αντικαταστήσεις κάποια προιόντα που κοστίζουν πολύ περισσότερο! :)

Natasha V είπε...

αγαπω Dove γιατι ειναιφθηνο, λειτουργικο, και μυριζει υπεροχα! :-)

T the Beauty Queen είπε...

αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ αλλά μόνο για το σώμα. Μόλις με πληροφόρησες για όλα τα άλλα που κάνει! θενκς!

Chrisi είπε...

Το DOVE είναι όντως ένα πολύ καλό σαπούνι ,με ωραίο λεπτό άρωμα και πολυ απαλή υφή,μου αρέσει και μένα πολύ,κρίμα που έμεινα στην ίδια τάξη,θα τα μάθω όμως πιό καλά.

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments