Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

λύση στη κρίση...

weheartit
Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό στην περίοδο που διανύουμε,αυτό θα είναι οτι πλέον πρέπει,αν δεν το έχουμε κάνει ήδη πολλοί απο εμας,να δούμε την καθημερινότητα μας,αλλιώς.Να μπορούμε να ζούμε με λιγότερα αγαθά,να ''ανακυκλώσουμε''αυτά που ήδη έχουμε και να βρούμε τρόπους να ψάξουμε λίγο περισσότερο ώστε να ανακαλύψουμε μικρούς παραμελημένους θυσαυρούς,που μπορούν να μας προσφέρουν αρκετά οφέλη,χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε το χέρι πολύ βαθειά στην τσέπη..Αν καταφέρουμε να βρούμε μερικές ολοκαίνουριες εναλλακτικές λύσεις,να ψάξουμε λίγο καλύτερα μέσα στα ήδη υπάρχοντα μας,τότε δεν θα χρειαστούμε να βρούμε ''σπόνσορα''την επόμενη φορά που θα βγούμε για ψώνια-τουλάχιστον για τα προσωπικά μας είδη-και ίσως να αργήσουμε να το κάνουμε!
Σκέφτηκα λοιπόν να εγκαινιάσω μια καινούρια σειρά αναρτήσεων,που θα περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές συμβουλές και λύσεις.Θα σου προτείνω κάποια προ'ι'όντα που αξίζουν κάθε cent ή όχι,κάποια που ήδη υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ σου αλλά δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ή τα χρησιμοποιείς με ενα συγκεκριμένο τρόπο,οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να τα δεις αλλιώς,κάποια οικονομικότερα προ'ι'όντα που μπορούν με ευκολία να αντικαταστήσουν κάποια άλλα ακριβά.Θα σε πάρω μαζί μου στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς,στο φθηνό μαγαζάκι που το σνομπάραμε ίσως προ-κρίσης,θα ανακατέψουμε μαζί την ντουλάπα μας,θα ξεσκονίσουμε το νεσεσέρ μας και θα ψαχουλέψουμε μαζί στα ντουλάπια της κουζίνας..όλο και κάτι θα βρούμε..
Ευκαιρία λοιπόν να δούμε αλλιώς όλα αυτά που ήδη έχουμε,να χρησιμοποιήσουμε αυτά που περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους και να αγοράσουμε μόνο αυτά που έχουμε πραγματική ανάγκη..
(Θα μου άρεσε να ακούσω τη δική σου γνώμη ή ακόμη και τις δικές σου προτάσεις,για μελλοντικές αναρτήσεις σε κάποια προ'ι'όντα που θα επιθυμούσες..Αν ενδιαφέρεσαι για κάποια οικονομική λύση όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας σου,κάποια reviews σε προ'ι'όντα που έχεις βάλει απο καιρό στη wish list σου ή ότι άλλο νομίζεις οτι θα σε ενδιέφερε..Μη διστάσεις λοιπόν να επικοινωνήσεις μαζί μου,είτε αφήνοντας το σχόλιο σου ή στέλνοντας μου e-mail:''mystickland@hotmail.gr'')..

12 σχόλια:

evonita είπε...

πολύ όμορφη η σκέψη σου!!! ανυπομονώ για τις αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν!! και φυσικά αν προκύψει κάποια ιδέα θα χαρώ να τη μοιραστώ μαζί σου! φιλάκια!

Nasia είπε...

μ'αρεσει πολύ αυτή η ιδέα!κάπου είχα διαβάσει πως να κάνουμε τη μάσκαρα που έχει στεγνώσει να βάφει ξανά,αλλά δεν το σημείωσα και το ξέχασα...ξέρεις κάτι γι αυτό;;

myStickland είπε...

Νάσια,με αφορμή την ερώτηση σου ετοιμάζω αντίστοιχη ανάρτηση..
(ελπίζω να φέρεις γούρι..και έμπνευση στο φτωχό πλην τίμιο mystickland:)χιχι..
φιλιάααα!

myStickland είπε...

Ευχαριστώ Ευη!!
καλό σου σαββατόβραδο!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Βλέπω ότι τώρα τελευταία έχει μεγάλη έμπνευση. Ωραία η νέα σου "στήλη"!!! Εχω ακόμα να διαβάσω πολλές από τις τελευταίες οσυ αναρτήσεις αλλά όπως είπα και στο blog κάνω διακοπές στο σπίτι μου οπότε δεν αφιερώνω και πολύ χρόνο στο ίντερνετ τελευταία! Σύντομα όμως θα επανέλθω δριμύτερη γιατί ανυπομονώ να δω όλες τις λέξεις που επέλεξες! Σε φιλώ. Callie by Anthomeli. Y.Γ. Σε ευχαριστούμε πολύ για όλη την υποστήριξη και τα καλά σου λόγια... μας είναι πολύτιμα!

Μαίρη είπε...

Μου αρέσει πολύ η ιδέα σου. Περιμένω να δω τη συνέχεια... :)

Memaria είπε...

Μου αρέσει η ιδέα σου...αν σκεφτώ κάτι θα σου στείλω μέιλ...προς το παρόν σου λέω ναι σε αυτό που ρώτησες, κι ευχαριστώ πολύ!

myStickland είπε...

Ευχαριστώ Μαράκι..Μόλις το ετοιμάσω θα σε ενημερώσω!!
φιλιά..

myStickland είπε...

Καλησπέρα Callie..
Kαλά έκανες και πήρες το χρόνο που ήθελες για ξεκούραση!!
Ευχαριστώ και εγω με τη σειρά μου για τα καλά σου λόγια..Είναι πολύ όμορφο να σε σκέφτονται με χαρά οι φίλοι σου!
Θα τα ξαναπούμε!
φιλάκια!

Anastasia είπε...

εγω νομιζω εν μερη η κριση καλο μας εκανε..
ανταλλαξα ρουχα με φιλες μου, μας εδωσε αυγα ο γειτονας στο χωριο ενω εμεις του δωσαμε ροδακινα και ακομα κ ο τροπος διασκεδασης αλλαξε.Δεν παμε πλεον σε ακριβα μαγαζια αλλα καθομαστε στα παγκακια της πλατειας στο χωριο κ τρωμε σουβλακια στο χερι!

Taelia88 είπε...

Υπέροχη ιδέα!! Θα περιμένω με χαρά την νέα σου στήλη!! Πιστεύω σε τέτοιους καιρούς τέτοιες ιδέες είναι ότι πρέπει!! χιχι!
Καλό σου βράδυ!!

vivi ka είπε...

Φανταστική ιδέα! Να σαι σίγουρη πως ότι μου έρχεται στο μυαλό θα σε ρωτάω...καλό κουράγιο μαζί μου! :)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments