Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Εσυ θα πάρεις μέρος;

Η φίλη μου Κατερίνα,είχε μια πολύ ωραία ιδέα.
Να καταγράφουμε μια όμορφη στιγμή μας,για κάθε εβδομάδα του φθινοπώρου που έρχεται.''Diary of bliss''είναι το όνομα του και πιστεύω οτι θα έχουμε πολλά να διηγηθούμε.Εγω εννοείται οτι  έλαβα ήδη συμμετοχή και πιστεύω να έρθεις και εσυ στη παρέα μας,βάζοντας μόνο τη καλή σου διάθεση!
Δεν είναι πολύ ωραία ιδέα,να φτιάξουμε το δικό μας ''ημερολόγιο θετικής ενέργειας'';
Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον!
(Μην ξεχάσω να σου πω οτι αρχίζουμε απο 1 Σεπτεμβρίου,γιαυτό βιάσου!)

9 σχόλια:

Katerina V *Pause blog* είπε...

Τι όμορφη έκπληξη!!Ειλικρινά σ'ευχαριστώ πολύ που με τιμάς μέσα από το ιστολόγιό σου!! Δεν υπάρχει καλύτερο..Έχω ήδη ξεκινήσει να καταγράφω και οφείλω να σας ομολογήσω ότι λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία. Τον τελευταίο καιρό μου έπεσαν μαζί όλα τα εμπόδια,οι δυσκολίες και όταν πηγαινα για ύπνο ένιωθα ένα βάρος..Από τότε που αποφάσισα να μην επικεντρώνομαι στα αρνητικά άλλαξε η ενέργειά μου και τώρα με την σκέψη του Diary of Bliss καταγράφω τα ευχάριστα και τα άσχημα τα απομακρύνω για να μπορώ να τα λύσω με διαφορετική νοοτροπία..

myStickland είπε...

Kαλησπέρα Κατερίνα μου!
Και εγω έτσι σκέφτηκα και αποφάσισα οτι μόνο καλό θα μου έκανε,αν επικεντρωνόμουν στα θετικά!
Τα λέμε λοιπόν το Σεπτέμβρη με την πρώτη ανάρτηση!
φιλιά*

Taelia88 είπε...

Εγώ δήλωσα ήδη συμμετοχή!! Πάντα είμαι "μέσα" σε τέτοια παιχνίδια έμπνευσης και ενέργειας!!!
Καλό βράδυ!!!

evonita είπε...

Ναι ναι, κι εγώ μέσα!! Είναι πολύ όμορφη πρό(σ)κληση! Μπράβο στην Κατερίνα για την όμορφη ιδέα της αλλά και σε σένα που την παρουσιάζεις τόσο όμορφα!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

πολύ ωραία ιδέα! θα ήθελα να είμαι μέσα αλλά δυστυχώς ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώμβριος είναι πολύ δύσκολοι μήνες για μένα όσον αφορά την προσαρμογή του προγράμματος της δουλειάς μου. Επίσης το μικρός μου κοριτσάκι θα πάει πρώτη δημοτικού , οπότε καταλαβαίνεται.... Θα σας παρακολουθώ όμως!
kathy by anthomeli

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

όμορφη ιδέα
καλή σου επιτυχία

!sweety! είπε...

Very cute!!!Για να επιστρέψουμε και στους ρυθμούς μας σιγά σιγά!!!

Claire D. T είπε...

Πολύ καλή ιδέα.. Θα το ήθελα πολύ να πάρω μέρος αλλά έχω πολλές υποχρεώσεις αυτόν τον μήνα και τον επόμενο!! Ωστόσο θα παρακολουθώ τις δικές σας όμορφες αναρτήσεις :)

Memaria είπε...

Πάρα πολύ καλή ιδέα έχει η Κατερίνα..έχω χάσει πολλά τελευταία..ο ελεύθερος χρόνος μου όλο και λιγοστεύει και μένω πίσω σε όλα...

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments