Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Μπερδεμένα διδυμάκια...

Geminis_m_large
Πολύπλευρες προσωπικότητες και μπερδεμένες. Το στυλ τους δεν θα μπορούσε να μείνει στην απ'έξω! Εξαιρετικά τολμηρό με έντονα χρώματα, χωρίς την προσπάθεια να ταιριάξουν το παζλ του ντυσίματος τους. Γι αυτούς είναι κάτι το πνευματικό. 
Tumblr_m7twm2pzaa1qd8q7fo1_500_large
Δεν το παίρνουν στα σοβαρά, όπως και πολλά άλλα πράγματα. Όμως υπάρχει και η άλλη του πλευρά, αυτή που σκέφτεται και την εξιτάρει η επικοινωνία. Η αγάπη προέρχεται και αυτή από το πνεύμα. Από το ταίριασμα τους. Η θέληση τους να πετυχαίνουν και η ευστροφία είναι χαρακτηριστικό του κυβερνήτη τους, Ερμή. Αρκεί να μη χρειαστεί για πολύ.... τότε θα τα παρατήσουν! Ποιος είναι δίδυμος απ'την παρέα?


υγ: μπορεί να άργησα λίγο, αλλά σε θυμήθηκα αγαπητέ δίδυμε!

6 σχόλια:

alex είπε...

Χαιρετωωωωω..καλως ηρθες κ παλι,φιλια πολλα, περιμενω να τα πουμε απο κοντα.θα αφησω σχολιο οταν θα φτιαχτει ο υπολογιστης μου,.να σαι καλα!!!
Μιρσιλουυυυυυ

Ioanna G είπε...

Διδυμάκι παρούσα! Νομίζω ότι είμαι κλασική δίδυμος, ενθουσιάζομαι εύκολα, βαριέμαι εύκολα και έχω πάντα δύο γνώμες για κάθε θέμα! Και δεν μπορώ χωρίς επικοινωνία φυσικά. Το ότι τα παρατάμε εύκολα ισχύει αλλά βάζω τα δυνατά μου να μην το κάνω :) Πολλά φιλιά!

DIMI είπε...

Διδυμάκια ειναι καί τά δύο εγγονάκια μας!Φιλάκια!!

Memaria είπε...

Είναι πράγματι μπερδεμένα τα διδυμάκια από όσο ξέρω...

vivi ka είπε...

Και οι δυο γιοί μου είναι δίδυμοι και όμως τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους! Ο ένας έχει πράγματι τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά ο άλλος καμιά σχέση...

evonita είπε...

πολύ μπέρδε-way πράγματι!!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments