Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

παράθυρο με θέα..

Πριν λίγες ημέρες,κάνοντας μια βόλτα απο το blog της Έυης: beloved-ideas.blogspot.gr ,δέχτηκα με χαρά μια πρόκληση με τίτλο:''Παράθυρο με θέα'',που είχε οργανώσει αρχικά το Δελφινάκι.Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να φωτογραφίσω τη θέα απο το μπαλκόνι μου,ή το παράθυρο μου.Σκέφτηκα λοιπόν οτι θα ήταν μια ευκαιρία να σου δείξω τι βλέπω όταν πίνω τον απογευματινό μου καφέ στο μπαλκόνι μου,παρέα με τον ήλιο που βάφει με τα ζεστά του χρώματα τον ουρανό.Στη συνέχεια θα πρέπει να το δώσω σε τέσσερα άτομα για να συνεχίσουν την πρόκληση.Εγω λοιπόν θα ακολουθήσω την ιδέα της Έυης και θα προσκαλέσω τους τέσσερις πρώτους που θα περάσουν απο εδω,αφήνοντας το σχόλιο τους.
υ.γ.η πρόκληση είναι ανοιχτή και για όποιον θέλει να μοιραστεί μαζί μου,τη θέα απο το παράθυρο του..


15 σχόλια:

Sofia είπε...

Η θέα από το μπαλκόνι σου είναι φανταστική! Πρέπει να απολαμβάνεις διπλά τον καφέ σου ¨) Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοια θέα!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι. Πολλά φιλούθκια :)
*εγώ ξανάπαιξα αυτό το παιχνίδι-μπορείς να δεις εδώ τις φωτογραφίες μου:http://basilikis-art.blogspot.com/2012/07/blog-post.html
Γι αυτό μην με συμπεριλάβεις στους 4 πρώτους :)

evonita είπε...

wow!! η θέα σου είναι υπέροχη πραγματικά.. πόσο όμορφα ξεκινάει η μέρα όταν πίνεις το καφεδάκι σου μπροστά στη θέα της θάλασσας!!
η σελίδα σου έχει κάποιο πρόβλημα, όταν πατάω λέει πως εντοπίστηκε κακόβουλο λογισμικό.. το κάνει εδώ και μέρες γιαυτό και δεν είχα μπορέσει να μπω νωρίτερα.. τώρα πάτησα συνέχεια στην προειδοποίηση και με έβαλε.. λέει για ένα site το fastonlineusers.. για τσέκαρέ το! φιλάκια!!!

myStickland είπε...

δεν έχω ιδέα ..και εγω το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω,αλλά δεν ξέρω τι να κάνω ..
φιλιά!

myStickland είπε...

οκ..να είσαι καλά!
φιλάκια<3

Nasia είπε...

κι εμένα μου βγάζει πρόβλημα αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό όπως μου είπαν...έχει σχέση απο που εχεις πάρει το φόντο για το μπλογκ σου....
για το παιχνίδι δεν ξέρω αν πάρω μέρος γιατί μου πήρε κινητό και κάμερα ο γιος μου που παραθερίζει!

fish eye είπε...

καλημερα

αν μπεις με chrome συμβαινει αυτο, με μοτζιλα ολα καλα!
μηπως καπου στα αγαπημενα σου εχεις αυτο το link; αυτο που αναφερει η κοπελλα πιο πανω.. αν το εχεις πρεπει να το σβησεις

φιλια!

Unknown είπε...

Καλημέρα.. η θέα σου είναι πολύ όμορφη!! πραγματικά πρέπει να απολαμβάνεις το καφε σου με τέτοιο ηλιοβασίλεμα!!!! Αθήνα μένεις..? Sorry γαι την αδιακρισία απλά προσπαθώ να καταλάβω που είναι!! Εγώ νομίζω την έχω δείξει τη θέα αλλά δεν έχω πρόβλήμα να το ξανακάνω.. αν θες συμπεριέλαβε με!!
φιλιά

Pinelia είπε...

Καλημέρα!Η θέα είναι απλά καταπληκτική!Τι καφετέρειες και ιστορίες.....Εγώ δε θα το κουνούσα από το σπίτι!Έχω παίξει και εγώ στο παιχνίδι!Πολλάφιλάκια!

myStickland είπε...

Kαλημέρα Νάσια!
Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει,γιατί όταν μπαίνω απο το κινητό μου δεν έχω πρόβλημα ενω όταν προσπαθώ να μπω απο το laptop,δεν μπορώ..Προφανώς κάτι εχω κατεβάσει αλλά δεν ξέρω τι!Ψάχνω να βρω μια άκρη,έχω διαγράψει αρκετά αρχεία,αλλά μέχρι στιγμής δεν γίνεται τίποτα..
Όσον αφορά το παιχνίδι,δεν πειράζει..όταν επιστρέψει με το καλό ο μικρός και έχεις ακόμη διάθεση,τότε συμμετέχεις και εσυ!
Φιλιά και καλή εβδομάδα..

myStickland είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα..Με έχει προβληματίσει αυτό το γεγονός!ψάχνω στα links,αλλά δεν το βλέπω..Προσπαθώ να θυμηθώ τι έχω κατεβάσει εδω και λίγες μέρες,αλλά...
τέλοσπάντων.Αυτό με το google chrome,δεν το ήξερα..
ευχαριστώ πάντως!

myStickland είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,εύχομαι!!
Νομίζω οτι έχω δει τη θεα απο το μπαλκόνι σου που είναι υπέροχη,σε παλαιότερη ανάρτηση..Δεν θα είχαμε πρόβλημα να την θαυμάσουμε άλλη μια φορά..:)
(οχι,δεν μένω Αθήνα..)
bye...

myStickland είπε...

Καλημέρα..Έτσι λες ε;Είναι πραγματικά υπέροχη και είμαστε τυχεροί που την έχουμε!!
θα έρθω να δω τη δική σου θέα,τότε!!
φιλιά χχχ

vivi ka είπε...

Μια θέα για όλες τις ώρες και μέρες!!!

Memaria είπε...

Πότε μπορώ να μετακομίσω?
Θέλω να μοιραστώ τη θέα σου...θέλω να βλέπω θάλασσα!

Claire D. T είπε...

Καταπληκτική θέα!! :)
Εγώ δυστυχώς βλέπω μόνο πολυκατοικίες από το παράθυρο μου και μια αλάνα για παρκάρισμα!! Την καλύτερη θέα την είχα στο προηγούμενο μου σπίτι στην Αλεξάνδρεια.. αχ πόσο μου έλειψε!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments