Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

let's chat #6

Πρόσφατα ήρθε το παρακάτω μήνυμα στο γιορτινό e-γραμματοκιβώτιο μου. Με τη σκέψη ότι μπορεί και κάποιος άλλος να έχει το ίδιο "προβληματάκι" ή ότι κάποιος από όλους θα δώσει την καλύτερη ιδέα, δεν θα μπορούσε να μη δημοσιευτεί η απορία της αναγνώστριας στη στήλη let's chat, όπως σου είχα πει και στη σελίδα μου στο facebook πρόσφατα. 
"Αγαπημένο stickland,
μέρες τώρα στύβω το μυαλό μου για το τι καλό δώρο θα ετοιμάσω στους φίλους μου. Αφού έψαξα κ στο ίντερνετ κ είδα πολλά (πάρα πολλά για την ακρίβεια) ο δρόμος με έφερε τυχαία κ σε σένα. Βλέποντας μάλιστα μια ολόκληρη εικόνα στα δεξιά του blog σου να γράφει "christmas" σκέφτηκα "εδώ είμαστε!" και πήρα αμέσως την ατζέντα μου να σημειώσω. Κ δεν σου κρύβω σημείωσα αρκετά κ μου έδωσες ιδέες που δεν είχα καν σκεφτεί. Θα τις κάνω κ να είσαι σίγουρη.
Αντιμετωπίζω όμως ένα προβληματάκι. Τι δώρο να φτιάξω (με τα χεράκια μου γκουχ γκουχχ) στον φίλο μου?? Δεν μπορώ να του φτιάξω καραμελίτσες με ζύμη ή σκράμπ για το σώμα γιατί μάλλον θα αραχνιάσει σε κάποιο συρτάρι. Δεν μπορώ όμως και να του αγοράσω κάτι. Είδα ότι μπορώ να σου στείλω μειλ κ αν είμαι τυχερή μπορεί να το δεις.

Είμαι η Κυριακή. Τώρα που σε βρήκα, δεν θα σε χάσω......... :) :) :)
Σε φιλώ"

υγ1: στην Κυριακή δεν απάντησα ακόμη στο email της, γιατί περιμένω να ακούσω και τις δικές σας ιδέες πριν τις στείλω τη τελική "πρόταση".

υγ2: τι λέτε λοιπόν, ποιο δώρο να φτιάξει στον αγαπημένο της φίλο;



Οι δικές μου γρήγορες ιδέες είναι αυτές:
1) σίγουρα θα μπορούσες να ζωγραφίσεις σε έναν άδειο καμβά κάτι που ξέρεις ότι θα τον γέμιζε χαρά κάθε φορά που θα το κοιτούσε.
Κάτι σχετικό που έχω κάνει είναι μια φωτογραφία μας (που τη μετέτρεψα πρώτα σε "κομικ") και την κόλλησα πάνω σε καμβά, μοιάζοντας έτσι πολύ με πορτραίτο ζωγραφισμένο στο χέρι ;)

2) ποιος δεν θέλει ένα ημερολόγιο της νέας χρονιάς; γι αυτό μπορείς να φτιάξεις κι εσύ ένα με φωτογραφίες σας στο επάνω μέρος και την αρίθμηση στο υπόλοιπο. Κόψε 6 ορθογώνια (χρωματιστά) χαρτόνια και άρχισε να κολλάς φωτογραφίες ανάλογα με την εποχή. Μπορείς να αφήνεις και ενδιάμεσα κενά για τυχόν σημειώσεις. Για δες εδώ.

3) μπορείς να του γράψεις ένα γράμμα με ο,τι θα ήθελες βαθιά μέσα σου να του πεις ή να ετοιμάσεις ένα γιορτινό κουτί και να το γεμίσεις με χριστουγεννιάτικα στοιχεία. Γιατί όχι και χειροποίητους κουραμπιέδες..

4) μια ακόμα ωραία ιδέα είναι αυτή!!! Χρειάζεσαι μια τράπουλα... και 52 λόγους που σε κάνουν να τον αγαπάς :)

5) φυσικά αν έχεις επιδοθεί στην τέχνη του "πλεξίματος" μπορείς να του φτιάξεις ένα ζεστό κασκόλ!

6) να φτιάξεις σουβερ ή απλά κολάζ με τα μέρη εκείνα που θα θέλατε να επισκεφτείτε ή να πάρεις όσες κορνίζες σου περισσεύουν και να τις γεμίσεις με αυτά ή και με διάφορες δικές σας αστείες και αγαπημένες φωτογραφίες και φράσεις.

10 σχόλια:

vivi ka είπε...

Εντυπωσιάστηκα από όσα πρότεινες φιλενάδα μου!
Εγώ θα πρότεινα κάτι σε γλυκό ή το κασκώλ!
Μέχρι εκεί! :))
Η ιδέα με την τράπουλα μου άρεσε πολύ!! Μμμμ....κάτι θα κάνω με αυτή!! Φιλάκια πολλά!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλησπέρα και στην Κυριακή και σε σενα! Ξετρελάθηκα με την ιδέα της τράπουλας..Θα το κάνω σύντομα μου φαίνεται! Αυτό που μου ήρθε στο μυαλό είναι μια δημιουργία με τις φωτογραφίες τους! Δεν κατέχω καθόλου το θέμα με τα χειροποίητα, είμαι σίγουρη πως οι φίλες του mystickland έχουν πολύ καλές ιδέες να δώσουν! Φιλάκια!!

evonita είπε...

Πολλά πραματάκια πρότεινες, σκέφτομαι κι εγώ.. :) ίσως θα μπορούσε η Κυριακή να του ετοιμάσει ένα όμορφο δείπνο ή ακόμα ένα γλυκό σε σχήμα καρδιάς αφιερωμένο σε κείνον.. ένα άλλο που σκέφτομαι είναι να του φτιάξει μπισκότα με τα γράμματα του ονόματός του (θα μπορούσε να είναι και αλατομπισκότα διακοσμητικά).. επίσης θα μπορούσε να του φτιάξει μια κρέμα σώματος και να τυπώσει ετικέτα με την ευχή της.. ακόμα και μια κάρτα με 10 πράγματα γιατί τον αγαπά! αχ, πολλά μου έρχονται σαν σκέψεις!! ελπίζω να βοήθησα κάπως!! :) φιλάκια πολλά!!! και θα ευχηθώ και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πάντα όμορφες στιγμές!!!!

sundayspoon είπε...

Αυτά που προτείνεις είναι υπέροχα! Η τράπουλα όμως είναι πολύ πρωτότυπη ιδέα και προσωπικά αυτό θα διάλεγα!
Να περάσεις υπέροχα Χριστούγεννα! Πολλά φιλιά!

airis είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Ένα κολλάζ με φωτογραφίες τους ίσως;;;;;
Όλες ήταν πανέμορφες ιδέες!
Μπράβο σου και μπράβο και στις φίλες!
Φιλιά!

DIMI είπε...

Πολύ όμορφες καί πρακτικές οι προτάσεις σου φίλη μου!Σίγουρα κάποια από όλες αυτές θά διαλέξη!Καλά Χριστούγεννα νά χαίρεσαι τήν οικογένειά σου καί πολύ όμορφα νά περάσετε αυτές τίς Αγιες ημέρες!Φιλάκια!

Lyriel Bee είπε...

Γειά σου φιλενάδα μου γλυκιά !! Εγώ θα έκανα το τελευταίο (χιχιχ το έκανα ήδη δηλαδή).
Να περάσεις όμορφα σου εύχομαι, όπως τα ονειρεύεσαι αυτά τα Χριστούγεννα έτσι να είναι και ακόμα καλύτερα !! Σου στέλνω όλη μου την αγάπη και πολλές αγκαλιές :))
Εμείς έχουμε πολλά τραπέζια να επισκευτούμε και θα έτσι θα είμαστε από δω κι από κει.
Φιλάκια καλό μου κοριτσάκι !!

maria είπε...

Καλά Χριστούγεννα φίλη μου, πολλές ευχές για υγεία, αγάπη και χαρά.
φιλιά πολλά

Unknown είπε...

όμορφες ιδέες!!!!!! φιλάκια πολλά

Eva M. είπε...

Μπορείς επίσης να φτιάξεις ένα powerpoint με το αγαπημένο σας τραγούδι & να παίζει φωτογραφίες Σας!
Φιλιά!!
Καλά Χριστούγεννα!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments