Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

let's chat #7

Γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η εμφάνιση και (γιατί όχι) το προσωπικό "στυλ" του καθένα μας. Και πόσο θέλουμε να περιτριγυριζόμαστε σε κάθε κομμάτι της καθημερινότητάς μας με αυτό. Να έχουμε αυτό που μας εκφράζει. Να νιώθουμε όμορφα. Να ακουμπάνε τελικά οι σκέψεις και οι ιδέες μας σε ένα όσο το δυνατόν δικό μας περιβάλλον. Δημιούργημα της αγάπης μας.
Έτσι πιστεύω γίνεται και εδώ. Θέλουμε να υποδεχόμαστε τους e-φίλους μας, στο ήσυχο- έντονο- πολύχρωμο- χαρούμενο- σκοτεινό ή ακριβό σπιτάκι μας. Φροντίζουμε να μη του λείπει τίποτα. Με τις "ταπεινές" μας γνώσεις. Μπαίνουμε σε forum, site...και κατεβάζουμε, ανεβάζουμε μέχρι να γίνει.. "εμείς". Θα ήθελα πολύ να ήξερα πώς ακριβώς να χειρίζομαι όλα αυτά, αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερο τη διάθεσή και τη φαντασία μας για να πάρει σάρκα και οστά ο,τι επιθυμούμε.
Πρόσφατα η Kwnnie σε ένα σχόλιο της, με ρώτησε: πώς διαμορφώνω τον τίτλο του ιστολογίου μου. Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ την απορία της και πολλές φορές απορία μου όταν βλέπω τα όμορφα "σπιτάκια" σας, σε μια ξεχωριστή ανάρτηση. Μέρος της "στήλης": let's chat.
Πώς λοιπόν διαμορφώνει ο καθένας μας το ιστολόγιο του;;;
Τι σκέφτεται και ποια site τον βοηθούν στην δημιουργία του τίτλου ή και ολόκληρης της εμφάνισης του;

υγ: μη ξεχνάς ότι είναι ωραίο να μοιράζεσαι. Ο,τι μοιράζεται άλλωστε, δεν χάνεται :)

7 σχόλια:

evonita είπε...

πολύ όμορφη συζήτηση μιας και πρόσφατα το άλλαξα λιγάκι το δικό μου! εμένα μου αρέσουν πολύ τα χρώματα αλλά και το λευκό, κάθε τι γήινο, κάθε τι περίεργο. χρωματιστό το είχα, αλλά μου έλειπε η ταυτότητα.. μέχρι που είδα μια υπέροχη εικόνα σε μια Image bank και μου ήρθε η αναλαμπή! το κίτρινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα και κινήθηκα προς αυτή την κατεύθυνση. σαφώς δεν έλειψαν και οι επιρροές από άλλα blogs που με εκφράζουν. σίγουρα θα πάρεις ιδέες από πολλά, αλλά πιστεύω βάση του γούστου σου θα καταλήξεις στο επιθυμητό. είναι όμορφες οι αλλαγές! :)

airis είπε...

Καλημέρα!
Δεν θυμάμαι και πολλά γιατί ξεκίνησα το 2008 (χωρίς να κάνω ανάρτηση για σχεδόν 2 χρόνια).
Όταν ξεκίνησα προσπάθησα να δω τις επιλογές που μου έδινε το ίδιο το σύστημα .... Ήμουν σίγουρη ότι ήθελα ζεστά, γήινα χρώματα! Έτσι η ταπετσαρία που διάλεξα με ικανοποιούσε από την αρχή ( είχε και κάτι γλάρους που πετούσαν- τους λατρεύω) ε...την κράτησα και δεν την άλλαξα ποτέ .
Στην αρχή πάνω στον τίτλο είχα μια εικόνα φθινοπωρινή με πολλά κιτρινισμένα φύλλα. Όταν άρχισα να γράφω κι έβαλα και τον τίτλο μου - Η ζωή είναι ωραία- δεν κολλούσε το φθινόπωρο κι έβαλα την κοπελίτσα με τα μακριά μαλλιά που αν και ασπρόμαυρη το λουλούδι της είναι κόκκινο- πολλοί οι συμβολισμοί για μένα!
Το ιλουστρασιόν τίτλο μου στα αγγλικά τον έφτιαξα εδώ πανεύκολα: http://www.jellymuffin.com/generators/flash_glitter_text/
Είχα και πολλά άλλα γκατζετάκια παλιότερα και κινούμενες εικόνες αλλά λαμβάνοντας υπόψη υποδείξεις άλλων μπλόγκερς αναγκάστηκα να τα διαγράψω γιατί βάραιναν πολύ τη σελίδα μου - που έτσι κι αλλιώς λόγω μουσικής σας ταλαιπωρεί φαντάζομαι αρκετά!
Νομίζω πως ο ωραίος είναι ο στολισμός αλλά καλό είναι να θυμόμαστε να διευκολύνουμε τους άλλους! Όχι μόνο να τους εντυπωσιάζουμε!
ΥΓ: Το δικό σου μπλογκ να σου πω ότι είναι από τα πιο εύκολα στο να τα ανοίξω! Δεν κολλάει πουθενά η σελίδα σου!
Σόρρυ αν κούρασα!
Φιλιά!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλησπέρα!!Να σε ευχαριστήσω ξανά για την πολύτιμη βοήθειά σου στην διαμόρφωση του μπλογκ μου..!!Τα περισσότερα τα έψαχνα και τα έβρισκα μόνη μου από την αρχή και έτσι απέκτησα εμπειρία αλλά είναι πολλά που δεν τα κατέχω όπως και αυτό που με βοήθησες!
Όσο για τον τίτλο έχω την ίδια απορία.. :)
Άλλα γκατζετάκια τα βρίσκω στα παρακάτω sites:
http://blogaholicdesigns.com
http://shabbyblogs.com
http://www.bloggertricks.gr
http://sidebar.gr/widgets

myStickland είπε...

Καλησπέρα Ευονιτάκι!!
μου αρέσει πολύ το καινούριο σου στυλ!
σου πάει απίστευτα και πιστεύω ταιριάζει με τη θεματολογία του μπλογκ σου!
ευχαριστώ που μοιράστηκες την άποψη σου και την έμπνευση σου..
φιλιά πολλά!

myStickland είπε...

Καλησπέρα φίλη μου!
Χαίρομαι όταν μοιραζόμαστε κουβέντες!
Μου φαίνεται περίεργο οτι για 2 χρόνια δεν έκανες καμία δημοσίευση..Σου πάει πολυ να έχεις μπλογκ και βλέπω οτι απο τότε που ξεκίνησα να σε διαβάζω,έχεις εξελιχθεί σε δυνατή πένα..!
Εμένα μου αρέσουν τα διάφορα γκατζετάκια που βλέπω,αλλά πιστεύω οτι επειδή περνάω αρκετές ώρες εδω μέσα θέλω-μαζί με τις φίλες που με επισκέπτονται-να έχουμε όσο γίνεται λιγότερα ''έπιπλα''τριγύρω:)
Θέλω απαλά χρώματα,ξεκούραστα..Το φενγκ σουι του blogging:)..δεν μου επιτρέπει να κάνω και πολλά λοιπόν!χαχα!
φιλιάαα*

myStickland είπε...

Κατερινάκι καλησπέρα!
Μη διστάσεις να με ρωτήσεις ότι άλλο θέλεις..Ελπίζω να βρήκες άκρη με αυτό που ήθελες!
Όσον αφορά τον τίτλο,νομίζω οτι δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στην κατασκευή του.Εγραψα και επεξεργάστηκα αυτό που ήθελα στο phorobucket.Αρκεί να έχουμε φαντασία και αρκετό χρόνο για να μπορέσουμε να πειραματιστούμε με όλα εκεινα που μας αρέσουν,αρκεί απο την αρχή να έχουμε ενα προσχέδιο στο μυαλό μας ανάλογα με αυτό που θέλουμε να έχουμε σαν τελικό αποτέλεσμα..
Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις δικές σου επιλογές σε site!
Ελπίζω να τις βρουν εξίσου χρήσιμες οι φίλες μας..
φιλάκια πολλά!

kwnnie είπε...

Ευχαριστώ που είπες για την απορία μου.
Όταν επιστρέψω Παρίσι και τακτοποιηθώ θα τα δω εκτενέστερα και θα κάνω τις αλλαγές μου!
φιλιά πολλά:))

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments