Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μπήκε ο Σεπτέμβρης..

...και εσύ ήδη θα άφησες την θέα της ξαπλώστρας σου για το επόμενο καλοκαίρι, που απο τώρα φαντάζεσαι τι θα κάνεις..

Ο ερχομός του πρώτου μήνα του φθινοπώρου σε βρίσκει συνήθως αποδιοργανωμένη, με την απαίτηση γρήγορα να επανέλθεις στη καθημερινότητα. Σώμα, μαλλιά, δέρμα και.. ψυχή γονυπετής ζητούν λίγο ακόμα και διαμαρτύρονται για την κατάσταση που τους βρίσκει η νέα εποχή!

Όπως αποχωρίζεσαι το αγαπημένο outfit της παραλίας.. μένεις να κοιτάς φωτογραφίες που θα τις φιλάς σαν κόρη οφθαλμού όλο τον χειμώνα. Τίναξε την άμμο απ΄τη βαλίτσα σου και συγκεντρώσου. Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.
Οι αγαπημένοι σου είναι ακόμα εδώ για να σου κάνουν αυτό το πέρασμα όσο πιο ανώδυνο γίνεται αλλά και να σε ζεσταίνουν με μια αγκαλιά όταν θα έχεις μια όχι και τόσο καλή μέρα.
Μπαίνει ο μήνας με τις καινούριες σκέψεις, ιδέες αλλά και στόχους που σε περιμένουν να υλοποιήσεις και πολλές όμορφες στιγμές που έχεις ακόμα να απολαύσεις. Δεν είναι τυχαίο που για κάποιους ο Σεπτέμβρης ήταν μια δεύτερη Πρωτοχρονιά, όπου γιορταζόταν όπως ακριβώς και η 1η του Γενάρη. Άλλωστε μη ξεχνάς τα καλύτερα.
Η φετινή γκαρνταρόμπα σου υπόσχεται να κολλήσεις με νέα σχέδια που θα αναδείξουν το στύλ, δίνοντας σου τον αέρα που χρειάζεσαι για το νέο σου ξεκίνημα! Δεν είναι αυτ'ός λόγος να ηρεμήσεις?

Τα μάτια σου δεκατέσσερα! έλεγε η γιαγιά μου.. εγώ σου λέω να μείνεις απλώς συντονισμένη!
Καλό μήνα με χαμόγελο :)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλό μήνα σε όλους και καλή σχολική χρονιά...

Στεφανία

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments